Singer Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 ja ni ne znam za nanu na nbg ^_^ +1 to je baš nešto lokalno :)
Pontijak Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 haha nisam ni primetio tu zamenu nane za nanu
Lezilebovich Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 (edited) ja ni ne znam za nanu na nbg ^_^ bistro u 23. kod maxija. mislim da max ima 4 stola Edited January 22, 2015 by Lezilebovich
pacey defender Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Ја сам био убеђен да се радило у Нани на НБг, а што каже у госпа Буба, изгледа да сам деценијама живео у заблуди... nije nego si nanana :D
Lezilebovich Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 AUTOBUSKA stanica "Lasta", u drugoj polovini godine, biće preseljena iz centra grada na Novi Beograd! Obaveštenje o hitnoj selidbi rukovodstvu firme saopštili su prošle sedmice čelni ljudi u gradu. U "Lasti", međutim, strahuju od odluke koja bi mogla da proizvede ozbiljne posledice i po ovo preduzeće, ali i po putnike i saobraćaj u srpskoj prestonici. Prema rečima Nenada Jeftića, direktora za investicije u "Lasti", 21. januara na sastanku sa gradskim arhitektom i šefom kabineta gradonačelnika, saznali su da je u prvoj fazi izgradnje "Beograda na vodi" u planu iseljenje autobuske stanice. :(
April Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 AUTOBUSKA stanica "Lasta", u drugoj polovini godine, biće preseljena iz centra grada na Novi Beograd! Obaveštenje o hitnoj selidbi rukovodstvu firme saopštili su prošle sedmice čelni ljudi u gradu. U "Lasti", međutim, strahuju od odluke koja bi mogla da proizvede ozbiljne posledice i po ovo preduzeće, ali i po putnike i saobraćaj u srpskoj prestonici. Prema rečima Nenada Jeftića, direktora za investicije u "Lasti", 21. januara na sastanku sa gradskim arhitektom i šefom kabineta gradonačelnika, saznali su da je u prvoj fazi izgradnje "Beograda na vodi" u planu iseljenje autobuske stanice. Ne moraju da grade novu, dovoljno da presele onu iz Novog Sada. Naša Maja i Mirović mogu da ih upute u detalje.
Frank Pembleton Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Izgleda da sam bio sinoc bio svedokom poboljsane "bezbedonosne situacije" u blokovima.... Elem, vracam se sa posla sluske u usima i posto je padala ona susnezica stavim kapuljacu od jakne naglavu...Prelazim ulicu vidim u daljini policijski kombi nesto mili, rekoh verovatno merkaju kde ce da jedu.... Nastavim tako ka zgradi kad odjednom neko s ledja capi me za ruku.Vidim zadihan mladunac policajac: -Ja vas zovem vi nista.Dajte LK... Ja vadim sluske iz usiju i vadim novcanik da mu dam dokumenta. -Jeste imali sukob sa zakonom gde radite? Ja mu kazem on nije dalje ni gledao LK -Izvinite... Ja se okrenem a drugi pandur sa vec isukanim pendrekom vec usporava i vice -E jbga....
nera Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Htedoh da primetim isto... vidim ja da ce i u kblo da stradaju samo nejac i babe pod cegerima <_<
Frank Pembleton Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 To smo vec obradili u temi "....gde sam bio 5.10....." sluzba je sluzba....
Lezilebovich Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Pojačanje policije se odmah oseti, ubistvo u sred bela dana u 63. :(
Recommended Posts