morgana Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 presmijesno mi je bilo kad sam to slusala, posto je moj dozivljaj tj iskustvo sa blokovima da komotno mogu da setam kroz njih u 3 ujutru. ali valjda ministar zna bolje! da ne zna, ne bi bio ministar. oh, wait...
gagilija Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 kako jug kada se desno vidi crkva i bežanija ? meni je dilema da li je slikano iz 62s ili 63s (recimo prva zgrada do nehruove) nisam ni videla crkvu....definitivno se ne snalazim
Frank Pembleton Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 'ajd mi samo recite da je tolika drama oko bloka 45 u tome što je Vučić tu nekad živeo ? pre neki dan obilazi sa žamndarmerijom, danas otvara stanicu koja će brinuti samo o tom bloku (bar se nadam da neću non stop viđati uniformisanog policajca i u "mom" 70.) A zamisli mene, odrastao u 70-om sticajem okolnosti sad u 45-om.... Ali sampionski da vlasti ne vide ludnicu u "kineskom" i oko njega gde ko stigne od onih sa kombijima parkira , na travu, na igraliste , nema veze.... BTW, 30-ak metara od outpost-a milicije je kafic koji drzi lokalni narko diler koji cak pre nekoliko meseci i "dignut" u nekoj akciji krimpolicije...
gospa buba Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 A zamisli mene, odrastao u 70-om sticajem okolnosti sad u 45-om.... Ali sampionski da vlasti ne vide ludnicu u "kineskom" i oko njega gde ko stigne od onih sa kombijima parkira , na travu, na igraliste , nema veze.... BTW, 30-ak metara od outpost-a milicije je kafic koji drzi lokalni narko diler koji cak pre nekoliko meseci i "dignut" u nekoj akciji krimpolicije... па добро, можда сад примете
kud u maglu Simoviću Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 jutros oko 1:30-2:00 žandarmeriju primetio i u b70 kako patroliraju 20km/h onim landroverom
gospa buba Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 ви ћете се пребијете од безбедности -_-
Frank Pembleton Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 jutros oko 1:30-2:00 žandarmeriju primetio i u b70 kako patroliraju 20km/h onim landroverom To se ne racuna...Isli na klopu u vajat....
bigvlada Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 A za jubilarni post, da se popnem gore malo i pozdravim komšinice i komšije :) Pozdrav. :) Malo međublokovskog prepucavanja. -_- Dok vi slikate ON radi... Pa realno i jeste rupa. 'ajd mi samo recite da je tolika drama oko bloka 45 u tome što je Vučić tu nekad živeo ? pre neki dan obilazi sa žamndarmerijom, danas otvara stanicu koja će brinuti samo o tom bloku (bar se nadam da neću non stop viđati uniformisanog policajca i u "mom" 70.) Ti nisi odavde? Decenijama postoji lep narodni običaj da lokalna dečica prelaze tramvajsku prugu i šibaju se sa dečicom iz 62-gog. Bar lokalna mafija više ne igra međusobno kaunter po parkinzima. Tamni vilajet 45. Here be dragons. Ne dajte da vas brojke zavaraju. Zna se da ovde živi polusvet, orci nekakvi, možda i lumpeni. Njima uvek treba pred očima da igra snažna palica reda, oličena u čiki u plavom. Dosta je bilo sa krađom bicikala iz podruma! Tome se mora stati na put. Balrog se preselio u Nemanjinu, a nema više ni Gandalfa.
Singer Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Moj tast redovno sedeo sa Dabovićem u pomenutom SUR-u
gospa buba Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Moj tast redovno sedeo sa Dabovićem u pomenutom SUR-u a jel znao ili nije? tast?
Singer Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 a jel znao ili nije? tast? ma gde znao! bio je jedno par nedelja po saznanju... i on i čitava ekipa koja je blejala sa njim tamo. kaže da je neverovatno dobar i interesantan čovek bio. ne karadžić već taj koji se njima predstavio
Singer Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 ja mislio da beograd put danima unapređuje raskrsnicu zemunska/gandijeva (kod "Rome" za lokalce) gde će se napraviti dve trake za pravo pored postojećih traka gde su: dve za levo, jedna za pravo i jedna za desno i pravo za autobus kad ono zemljaci malo poniže (nepunih 100-150 metara) grade novu raskrsnicu tj skretanje/isključenje za budući Lidl!! džizuse krajste!
vathra Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Moj tast redovno sedeo sa Dabovićem u pomenutom SUR-u Је ли са Марком М. Дабовићем, или др. Драганом Дабићем? Колико се сећам, Раша је по силаску са планине користио презиме Дабић.
Pontijak Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 citam da je doneta odlika da se razmontira lazno terazije u svrhu privodjenja parcele nameni, pitam se koja ce biti namena placa, mozda nova bajcetina?
Recommended Posts