đorđe geprat Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 gde je to 31? ako je blok a ne autobus. inače, tužno mi je to kada se kaže "živim u bloku (45, mrzim ceo svet)". kad kažeš da živiš u savamali, na dorćolu, trošarini, čuburi, ma čak i na čukaričkoj padini, jasnije je.
Lezilebovich Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 može malo pojašnjenje, šta/što je tužno kada neko kaže da živi u bloku XY ?
Delija67 Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 gde je to 31? ako je blok a ne autobus.Opstina, policija, Merkator...
gospa buba Posted December 25, 2014 Author Posted December 25, 2014 (edited) gde je to 31? ako je blok a ne autobus. inače, tužno mi je to kada se kaže "živim u bloku (45, mrzim ceo svet)". kad kažeš da živiš u savamali, na dorćolu, trošarini, čuburi, ma čak i na čukaričkoj padini, jasnije je. pa nama znachi svashta ^_^ unatoch, uopshte nisam sigurna gde su trosharina i chubura. neam predstavu ni gde bi mogle da budu. savamalu, dorchol i padinu pak znam. nachi zavisi odakle, ako nije problem da se to prihvati... nije bash da smo osakaceni brojevima s ove strane, nama precizno znache -_- Edited December 25, 2014 by gospa buba
Frank Pembleton Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Znaci dize se Zandarmerija za patroliranje po kblo 45....70-ti se smeje....
akibono Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Vozio se Doktor džipom i zavodio red na terenu, car! :ziga: Kratak kurs i konsultacije kod Sigala sad u praksi - eto to su kvalitetno potrošeni novci, ništa rasipanje iz budžeta!
mackenzie Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Kakva bi ovo epizoda South Parka samo bila! Segal i Slina češljaju blokove "Malo pojačavamo patrolu policijeee... u vašem krajuuu"
gospa buba Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 (edited) ali on bash voooli da mi nije u pameti boza kako vozi sanitet i tadi kako goni kombajn i mladja kako svira na exitu... a ovaj spao na lokal Edited December 28, 2014 by gospa buba
akibono Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 a ovaj spao na lokal c,c,c,c,c,.... sram vas bilo, pa zar ne vidite da je Ministar-Doktor sišao u narod, u NBg blok - isto kao što je nekad Prvi Premijer gazio taj isti vruć beogradski asfalt Baš me interesuje koliko su nesrećnika gepekovali žandari to veče da i ministar oseti draž pendrečenja nekog.... izgustirao je onu traktorsku gumu do sad....
kud u maglu Simoviću Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 miniraju nam gangulu ceo grad očišćen, a ovde kod nas ništa. čak je i pešačka staza u omld.brgd. suva dok se na obližnjoj raskrsnici čukaju svaka 2 sata. pravda za gangulu
gospa buba Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 o brigade uopshte nisu ni chistili, bar ne danas do 15h. zato je kataklizma ka zemunu ceo dan.
kud u maglu Simoviću Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 danas me put naneo u sektor za vanredne situacije koji je igrom slučaja baš u omld. brgd. i čika priča priču, čoka, čestobrodica putevi prvog i drugog reda, sve ok. pitam ga posle, a kako to "vašu ulicu" nije očistilo, pa je sledilo parking servis, tuc, beograd put, muc, grad, tuc, republika, muc.
djeneralche Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Znaci cestobrodica ociscena i ok? To mi treba.
Singer Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Jebote koliko ih zabole da čiste NBG ulice!!! N. Heroja i Bul. AVNOJa kao da je raskrsnica 7 reda! :o
Recommended Posts