Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

gde je to 31? ako je blok a ne autobus.

inače, tužno mi je to kada se kaže "živim u bloku (45, mrzim ceo svet)". kad kažeš da živiš u savamali, na dorćolu, trošarini, čuburi, ma čak i na čukaričkoj padini, jasnije je.

Posted

može malo pojašnjenje, šta/što je tužno kada neko kaže da živi u bloku XY ?

Posted

Opstina, policija, Merkator...
Posted (edited)

inače, tužno mi je to kada se kaže "živim u bloku (45, mrzim ceo svet)". kad kažeš da živiš u savamali, na dorćolu, trošarini, čuburi, ma čak i na čukaričkoj padini, jasnije je.

pa nama znachi svashta ^_^

unatoch, uopshte nisam sigurna gde su trosharina i chubura. neam predstavu ni gde bi mogle da budu. savamalu, dorchol i padinu pak znam.

nachi zavisi odakle, ako nije problem da se to prihvati... nije bash da smo osakaceni brojevima s ove strane, nama precizno znache -_-

Edited by gospa buba
Posted

Znaci dize se Zandarmerija za patroliranje po kblo 45....70-ti se smeje....

Posted

Vozio se Doktor džipom i zavodio red na terenu, car!  :ziga:

Kratak kurs i konsultacije kod Sigala sad u praksi - eto to su kvalitetno potrošeni novci, ništa rasipanje iz budžeta!

stiven-sigal.jpg

Posted

:lolol:

Kakva bi ovo epizoda South Parka samo bila!

Segal i Slina češljaju blokove

"Malo pojačavamo patrolu policijeee... u vašem krajuuu"

Posted (edited)

ali on bash voooli :rolf:

da mi nije u pameti boza kako vozi sanitet i tadi kako goni kombajn i mladja kako svira na exitu... a ovaj spao na lokal :cry:

Edited by gospa buba
Posted

a ovaj spao na lokal :cry:

c,c,c,c,c,.... sram vas bilo, pa zar ne vidite da je Ministar-Doktor sišao u narod, u NBg blok - isto kao što je nekad Prvi Premijer gazio taj isti vruć beogradski asfalt sporty0.gif

Baš me interesuje koliko su nesrećnika gepekovali žandari to veče da i ministar oseti draž pendrečenja nekog.... izgustirao je onu traktorsku gumu do sad....

Posted

miniraju nam gangulu

ceo grad očišćen, a ovde kod nas ništa. čak je i pešačka staza u omld.brgd. suva dok se na obližnjoj raskrsnici čukaju svaka 2 sata.

pravda za gangulu

:mad:

Posted

o brigade uopshte nisu ni chistili, bar ne danas do 15h. zato je kataklizma ka zemunu ceo dan.

Posted

danas me put naneo u sektor za vanredne situacije koji je igrom slučaja baš u omld. brgd. i čika priča priču, čoka, čestobrodica putevi prvog i drugog reda, sve ok. pitam ga posle, a kako to "vašu ulicu" nije očistilo, pa je sledilo parking servis, tuc, beograd put, muc, grad, tuc, republika, muc. 

Posted

Znaci cestobrodica ociscena i ok? To mi treba.

Posted

Jebote koliko ih zabole da čiste NBG ulice!!! N. Heroja i Bul. AVNOJa kao da je raskrsnica 7 reda!

:o