ToniAdams Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 inace bulja je zastava. nekako deluje estonski, da ne kazem bivse sovjetski. ja sam pre za ovaku varijantu
bigvlada Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Ne valja, mora da bude i onih horizontalnih kobasica od pet spratova i stepenica. I da sve budu išarane brojevima ulaza jer se smišljeno trudimo da zagorčamo život svakome ko ovde dođe.
kud u maglu Simoviću Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 (edited) by night. i sad neck se neko capita zašto islamabad, a zašto mitteleuropa. ovo desno izgleda kao mreža pauka na lsd-u Edited October 23, 2014 by kud u maglu Simoviću
Skyhighatrist Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Eo veća velika i u pravom odnosu, ovu gore je neki urednik sabio na prostor koji mu odgovara, i odatle je otišla svuda...
teacher Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 kako mogu široki bulevari okruženi drvoredima biti ljepši od vračarskih uskih i neprohodnih ulica prošaranih psećim govnima?
gagilija Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 kod mene u ulazu, blok 62, bio pozar, nekoliko unistenih stanova i nijedna (hvala bogu) ljudska zrtva....nije bilo u mojoj vertikali, jer da jeste, ne bismo se vidjeli neko vreme....uglavnom jedva me pustise da vidim jel mi macka ziva i uz pratnju vatrogasaca sam ga spakovala u transporter i iznela napolje. higlight su "novinarski" izvestaji sa lica mesta.
Frank Pembleton Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 kod mene u ulazu, blok 62, bio pozar, nekoliko unistenih stanova i nijedna (hvala bogu) ljudska zrtva....nije bilo u mojoj vertikali, jer da jeste, ne bismo se vidjeli neko vreme....uglavnom jedva me pustise da vidim jel mi macka ziva i uz pratnju vatrogasaca sam ga spakovala u transporter i iznela napolje. higlight su "novinarski" izvestaji sa lica mesta. Hit su ti komsije koje su jurile novinarske ekipe da im "objasne kako su tamo narkooomaaaani..."
gagilija Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 to je tacno, ta zena koja tu zivi jeste narkoman, i stalno joj dolaze dileri na vrata i divljaju trazeci pare. vise puta su razbijali stakla na ulaznim vratima i ogledala po liftu, razbijali joj po stanu, i ljudi su prijavljivali policiji ali nista se nije resavalo jer niko od nadleznih ne reaguje dok se ne desi ovako nesto.
Блок_64 Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Како вам ради грејања ове године.Мени од почетка грејне сезоне ниједан једини дан није радило.
Recommended Posts