Dr Arslanagić Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Nego, naleteh na netu na jedan predlog za zastavu Blokova
kud u maglu Simoviću Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 može, a jel ima tumačenje ovih boja dole, plava je sava rekao bih, a ostale dve, zelena može biti zelenilo koje nas okružuje. bela mi je enigma
Singer Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 belo je kej, zeleno parkovi i zelenilo a narandžasta je sunce koje prži jer su ipak u austrougarskoj tj. na ravnom
kud u maglu Simoviću Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 znači imamo zelenilo kej i savu, gore solitere sjajno još pasoš da uvedemo za ove iz osmanskog dela i na konju smo
Блок_64 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 И дрона да набавимо па да је спустимо када звезда буде играла у арени. Ко год да је направио ову заставу одвратна је.
Valk Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Moram da vidim sa mlađom sestričinom, trenutno se u vrtiću igra kolaž-papirom. Kapiram da bi umela lepše da napravi, pa što da se dete ne oproba.
ToniAdams Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 može, a jel ima tumačenje ovih boja dole, plava je sava rekao bih, a ostale dve, zelena može biti zelenilo koje nas okružuje. bela mi je enigma sta je belo u blokovima? ti me zezas?
Utvara Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Rešio sam malo da je popravim. Sivo je kao blok i beton, kao i sivo nebo. Zelena je Sava, jer u životu nije bila plava. Žut je pesak. "Život je nekad siv, nekad žut." I na kraju, trava je zelena.
gospa buba Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Rešio sam malo da je popravim. Sivo je kao blok i beton, kao i sivo nebo. Zelena je Sava, jer u životu nije bila plava. Žut je pesak. "Život je nekad siv, nekad žut." I na kraju, trava je zelena. odlichna popravka :D
kud u maglu Simoviću Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 sta je belo u blokovima? ti me zezas? singerica je dešifrovao belo
Recommended Posts