Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Da je pravde vodili bi ste sa kao deo bezanije ciju ste teritoriju oteli. selo bezanija i grad bezanija. sve KO bezanija.

Posted

slabije razgovaram s tobom. ali ti to vec znash ^_^

Posted

Svejedno da je pravde i masnog sira ovo bi se zvalo Munze.

Posted

podneli bismo to, bez veceg uzbudjenja. republika -_-

Posted

Munze, to je ono gde imaju po jednu traku za smer? Kod nas je po tri.

Posted

Da je Munze isao bi peske na ajeroport ne bi ti potrebovala kola :yawn2:,

Posted

Mi vozimo bicikle, imamo i biciklističke staze. Kao u Kopenhagenu i Beču.  A o tome gde je Stari Aerodrom možeš videti u filmu A.S.Petrovića DANI (1963).

Posted

Mislim da je po oslobođenju od svih beogradskih opština najviše streljanih bilo baš u Zemunu. Doduše, tu je bilo najviše ustaša, ustaške administracije i kontrole, ali ipak nije loše podsetiti Zemunce na to da je Novi Beograd tu da ih čuva, ako treba i sa Bežanije.

Posted

Mi vozimo bicikle, imamo i biciklističke staze. Kao u Kopenhagenu i Beču.  A o tome gde je Stari Aerodrom možeš videti u filmu A.S.Petrovića DANI (1963).

Nalazi se na teritoriji KO Bezanija i zemljistu koje su Kralj i Ministarstvo Vojno otkupili od stanovnika Bezanije. Kao i tzv blokovi koje ste oteli Zemunu i pripojili nbg

Posted

Šta je KO?

Zemun i blokovi? Koje su to granice Zemuna?

(pitam bez sarkazma, ironije i sl.)

Posted

katastarska opstina.     nekad je bezanija pripadala zemunu tako da su mz bezanijski blokovi 62 63 64 oteti. zlodela filipenkovih.

• 2 weeks later...
Posted

Novobeograđani? Gospabubo? Jer™ traje susret Guče i šabačkog vašara na ušćetu? Ne primećujem u medijima ništa posebno, na posao idem vozom pa nemam pregled situacije... Ima li buke, gužve, galame, pevanja&pucanja?

Posted (edited)

Novobeograđani? Gospabubo? Jer™ traje susret Guče i šabačkog vašara na ušćetu? Ne primećujem u medijima ništa posebno, na posao idem vozom pa nemam pregled situacije... Ima li buke, gužve, galame, pevanja&pucanja?

jebemumater, ja to nishta ne chujem. kad je beshe pochelo? :unsure:

mora da su atmosferske prilike nepovoljne. a u preko ne idem, to je znano, skoro nikad. ispunila sam pola kvote od 4 odlaska godishnje, taman proshlog meseca. jedino ako me ne navede drzavna uprava do kraja nedelje, pa da moram ^_^

Edited by gospa buba
Posted (edited)

kao sto rekoh, nece se nista cuti.

na srecu, izgleda da je i obezbedjenje na visini zadatka.

Edited by Грешни Василије
Posted (edited)

pa zar nije trebalo da bude spetakl™?

ono, da zapamtimo, zauvek?

Edited by gospa buba