June 6, 201410 yr Da je pravde vodili bi ste sa kao deo bezanije ciju ste teritoriju oteli. selo bezanija i grad bezanija. sve KO bezanija.
June 6, 201410 yr Mi vozimo bicikle, imamo i biciklističke staze. Kao u Kopenhagenu i Beču. A o tome gde je Stari Aerodrom možeš videti u filmu A.S.Petrovića DANI (1963).
June 6, 201410 yr Mislim da je po oslobođenju od svih beogradskih opština najviše streljanih bilo baš u Zemunu. Doduše, tu je bilo najviše ustaša, ustaške administracije i kontrole, ali ipak nije loše podsetiti Zemunce na to da je Novi Beograd tu da ih čuva, ako treba i sa Bežanije.
June 6, 201410 yr Mi vozimo bicikle, imamo i biciklističke staze. Kao u Kopenhagenu i Beču. A o tome gde je Stari Aerodrom možeš videti u filmu A.S.Petrovića DANI (1963). Nalazi se na teritoriji KO Bezanija i zemljistu koje su Kralj i Ministarstvo Vojno otkupili od stanovnika Bezanije. Kao i tzv blokovi koje ste oteli Zemunu i pripojili nbg
June 6, 201410 yr Šta je KO? Zemun i blokovi? Koje su to granice Zemuna? (pitam bez sarkazma, ironije i sl.)
June 6, 201410 yr katastarska opstina. nekad je bezanija pripadala zemunu tako da su mz bezanijski blokovi 62 63 64 oteti. zlodela filipenkovih.
June 16, 201410 yr Novobeograđani? Gospabubo? Jer traje susret Guče i šabačkog vašara na ušćetu? Ne primećujem u medijima ništa posebno, na posao idem vozom pa nemam pregled situacije... Ima li buke, gužve, galame, pevanja&pucanja?
June 16, 201410 yr Author Novobeograđani? Gospabubo? Jer traje susret Guče i šabačkog vašara na ušćetu? Ne primećujem u medijima ništa posebno, na posao idem vozom pa nemam pregled situacije... Ima li buke, gužve, galame, pevanja&pucanja? jebemumater, ja to nishta ne chujem. kad je beshe pochelo? mora da su atmosferske prilike nepovoljne. a u preko ne idem, to je znano, skoro nikad. ispunila sam pola kvote od 4 odlaska godishnje, taman proshlog meseca. jedino ako me ne navede drzavna uprava do kraja nedelje, pa da moram ^_^ Edited June 16, 201410 yr by gospa buba
June 16, 201410 yr kao sto rekoh, nece se nista cuti. na srecu, izgleda da je i obezbedjenje na visini zadatka. Edited June 16, 201410 yr by Грешни Василије
June 16, 201410 yr Author pa zar nije trebalo da bude spetakl? ono, da zapamtimo, zauvek? Edited June 16, 201410 yr by gospa buba