Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

To stoji tu već godinama.

:o jesi siguran? to mi deo jutarnje strafte za posao, nikad nije imalo toliku "infrastrukturu".

Posted

krajputaš sa ogradicom i klupicom? siguran sam da je tu dugo, sigurno 3-4 godine. doduše, nisam prolazio neko vreme pa ne znam da li je nešto skoro dodavano.

Posted

:mellow:

jbt :isuse: sta se samnom desava... jos malo pa ce zednog preko vode da me vodaju

Posted

Nije to nista. ja sam i dalje ubedjen da u Spanskih boraca postoji spomen-ploca spanskim borcima koju sam video jos dok sam isao u gimnaziju. Sto puta sam posle prosao ulicom i nema je nigde i jos me ljudi ubedjuju da je nikad nije ni bilo.

Posted

Mali je jedan od šampiona srpske privatizacije za vakta Đinđićeve vlasti - Ministarstvo privrede i Agencija za privatizaciju.

a kolesar i janjushevic da venu i trunu? lepo.

Posted

Jutros primetih ispred restorana Hacijenda (i celog tog kompleksa) u Trecem bulevaru jedno "grobno mesto" na onoj zelenoj povrsini pred samu ulicu. :mellow:

Nevesto ogradjeno ogradicom, medj' dva borica sa sve klupicom i tom, nekom, pomen plocom.

Vecna pamjat svim upokojenim, jel - al' nije to bas za grad, zar ne?

Da prijavis, useravas se nekom u nesrecu. Da ne prijavis, nesrecan si u kolikoj palanci zivis.

To je spomen-ploča sa keramičkom slikom i imenom deteta ~7 godina starosti. Pretpostavljam saobraćajna nesreća na putu u neposrednoj blizini.

Da li je za to parče zemljišta nadležno JP "Zelenilo" ili "Beograd put", manje važno, niko ne želi (uključujući i gradske sekretare) samoinicijativno to da rešava (uklanja/izmešta), osim ako nije obuhvaćeno nekim većim građevinskim radovima.

Posted

Jedna tradicija tako reci. Ima par na autoputu.

Posted

Bila je pre nekoliko godina priča da se to uklanja. Da se prvo napravi kontakt sa porodicama pa da same uklone a onda na kraju da se preostale uklone po službenoj dužnosti...

Ništa naravno nije bilo od toga. To su trebale opštine da rade, a nikome se nije time bavilo

Posted

Ako je spomen ploča, kakve često viđamo pored drumova, onda to ni u ludilu ne treba uklanjati. Nema boljeg simbola/znaka da treba paziti u vožnji. 

Posted

Bila je pre nekoliko godina priča da se to uklanja. Da se prvo napravi kontakt sa porodicama pa da same uklone a onda na kraju da se preostale uklone po službenoj dužnosti...

Ništa naravno nije bilo od toga. To su trebale opštine da rade, a nikome se nije time bavilo

Razumljivo. Vrlo je degutantisen al' opet...

Ako je spomen ploča, kakve često viđamo pored drumova, onda to ni u ludilu ne treba uklanjati. Nema boljeg simbola/znaka da treba paziti u vožnji. 

Ko brzo vozi taj ne stigne ni saobracajne znakove da primeti a kamoli neke spomen ploce kraj puta. :sleep:

Posted

ili još gore, da i brzo vozi i da gleda spomenike pored puta

• 2 weeks later...
Posted

Više od 15 ljudi povređeno je oko 15 sati kada je kamion udario u dva tramvaja ( na linijama 9 i 13) na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Antifašističke borbe. Kako saznajemo, za nesreću je kriv vozač kamiona, koji je udario prvo u prednji deo tramvaja na liniji 13, a zatim i u drugi tramvaj, na liniji 9.

444123_img20140310wa0005_ff.jpg

Posted

bas dosao ovo da okacim, jezivo.

izgleda da se kamion zaleteo i proleteo kroz crveno...

Posted

Ovaj velja gori od hamleta, svako malo eto ga na tv-u