Singer Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Pogled ka "nicemu" i periodu kad je staro sajmiste bilo sveze, ispod cekica. :)
kud u maglu Simoviću Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 mislim dve godine, al je ovo drvo s vrha atomca već pase
Singer Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Novobeogradzani, da li primecujete lagani rast neplanskih (da ne kazem divlijih) objekata diljem nam NBG-a? Ugao Bul. AVNOJ-a Dr. Z. Djindjica sa Bul. Umetnosti. Nekad bio "lokalcic" sad mini trzni centar sa 4-5 lokala (nadam se da iznad njih ono nisu stanovi). Popularna "terasa" (za stanovnike B. Kose) i ekipicu iz 37. bloka je godinama pruzala lep pogled na panoramu NBG-a sa lepom travicom na samoj kosini/litici. Za vikend sam konstatovao bahato ivicenje temeljima i nariktavanje novog kafica na samoj litici ispred postojeceg kafica. Ekipa ispod podriva, potkopava... Devedesetih su imali Zemun a sad celu Republiku. Onaj "ulaz" u Zemun iz pravca starog merkatora vise ni Bog ne ispravi... Taman kad je zalicio na "lep i moderni" deo grada - stigla ekipa sa pljeskavicama!
gospa buba Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 el to instalacija? mislim, umetnichka?
Singer Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 privremena. vidim da ste za pljeskavice... ok -_-
akibono Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 privremena. vidim da ste za pljeskavice... ok -_- Pa jel SPO 'koalicijski pardner' ili nije :D Biće toga katastrofa puno ako stvarno preuzmu grad, jer je inače bio izgovor ko se seća SPO ekipe za onolike kioske i sl. sranja - "borba protiv nezaposlenosti"... Kiosci, 'letnje bašte', nadziđivanja i raznorazni objekti zidani po 'privremenim dozvolama'.... sad je ovo verovatno još uvek samo ispitivanje terena :(
Frank Pembleton Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 na početku keja, blok 70 Ja video u nedelju i vristim ortaku, vidi instalaciju! A on meni jesi luuud cuti prebice nas neko...
Pontijak Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Pa jel SPO 'koalicijski pardner' ili nije :D Biće toga katastrofa puno ako stvarno preuzmu grad, jer je inače bio izgovor ko se seća SPO ekipe za onolike kioske i sl. sranja - "borba protiv nezaposlenosti"... Kiosci, 'letnje bašte', nadziđivanja i raznorazni objekti zidani po 'privremenim dozvolama'.... sad je ovo verovatno još uvek samo ispitivanje terena :( nemoj tako, bitno je da je sklonjen djitler drvosek tajfun na opstu radost foruma
Lezilebovich Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 ovo za bus i zeleznicku stanicu se uozbiljilo :( otvoren konkurs Град Београд,Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Београда ЈП иУрбанистички завод Београда ЈУПРАСПИСУЈУ Јавни, отворени, идејни, једностепени, анонимни конкурсза израду урбанистичко-архитектонског решењааутобуске и железничке станице Нови Београди пословно-комерцијалног комплекса у блоку 42 у Новом Београду :(
Jimmy Kowalski Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Ali, Mali koji je predsednik komisije
teacher Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Prošlo im u NS, zašto ne i ovde? Sent from my iPad using Tapatalk HD
Recommended Posts