kud u maglu Simoviću Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 valjda će se paralelno privoditi kraju i tošin bulevar pa će moći lagano da se prilazi novom mostu sa raznih krajeva nbgd-a a ne samo pred sam most
Singer Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 ja se samo nadam da ce naredna gladska vlast nastaviti na izgradnji i unapredjenju vrtica i skola posto ovim dodatnim nacickavanjem nbgd-a ima da riknemo
Dr Arslanagić Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 nije da imam nešto protiv izgradnje, ali kome oni misle da prodaju te stanove? eno Neimar izgradio zgradu na ćošku Vukasovićeve i JG, zvrji prazno. isto ona nova i ogromna zgrada kod IMTa.
Jimmy Kowalski Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Imas novi vrtic u Belvilu.A sto se tice saobracaja, morali bi na raskrsnicama da uvedu kruzne tokove..
Lezilebovich Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 e sjajno . Oml.Brigada će da bude jedna neprekidna kolona automobila, od starog mosta do novog bloka :(
Pontijak Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 (edited) jeste, vrtic u belvilu poceo da radi. saobracaj ce se verovatno rasteretiti kada se zavrse svi ti pristupni putevi za most na adi. ovaj 67a blok je na dobrom mestu, blizu delta siti, idea, tu je blizu i reka a ni stari deo grada nije daleko, nisam citao koliko je stanova planirano u tom bloku, hajd recimo da je oko 400 stanova, tesko da ce 400 automobila vise u tom kraju da naprave zastoj na ulicama :) Edited January 16, 2014 by Pontijak
Töölönlahti Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 (edited) A sto se tice saobracaja, morali bi na raskrsnicama da uvedu kruzne tokove..Pilot-projekat kružnog toka imaš na izlasku sa pijace u bloku 44 prema Nehruovoj, works like a charm. -_- Seriously though, neka se nose sa novim zgradama dok ne srede ulice i puteve, pretvaraju Blokove u Jerković. Imate više rendera ovde. Meni projekat deluje bezveze, predimenzionirani križanac Neptun i Azzaro zgrade meets generic pumpanje kvadrata. <_< Edited January 16, 2014 by Oxymoron
Singer Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 dobro al zar vrtic u delti nije za belvil naselje tj. da pokrije taj deo tu?
Singer Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Pilot-projekat kružnog toka imaš na izlasku sa pijace u bloku 44 prema Vukasovićevoj, works like a charm. -_- Seriously though, neka se nose sa novim zgradama dok ne srede ulice i puteve, pretvaraju Blokove u Jerković. Imate više rendera ovde. Meni projekat deluje bezveze, predimenzionirani križanac Neptun i Azzaro zgrade meets generic pumpanje kvadrata. <_<Aaaaa pa taj blok treba da mecuje ono West naselje pored erport sitija!
Jimmy Kowalski Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 nisam citao koliko je stanova planirano u tom bloku, hajd recimo da je oko 400 stanova, tesko da ce 400 automobila vise u tom kraju da naprave zastoj na ulicama :)Bice tu i poslovnog prostora, radnje u prizemlju, nagurace sve i svasta.. Sto kaze Oxy, pumpanje kvadrata. Jos jedna u nizu trajno upropascenih lokacija..
Pontijak Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 ne znam samo kako ce popuniti sav taj poslovni prostor, praznih lokala za radnje u belvilu ima poprilicno, tesko je voditi neki posao jer je delta siti jaka konkurencija. i jos za poslovni prostor, eto ona staklena poslovna palata u belvilu zvrji prazna. obdaniste u belvilu je pravljeno da pokrije taj blok, primecujem da ima bas dosta mladih porodica sa decom tamo. cini mi se da su guzve u saobracaju bas velik vikendima jer postao obicaj da se ide u delta siti i onda se bas primecuje zakrcenje saobracaja
Frank Pembleton Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 nije da imam nešto protiv izgradnje, ali kome oni misle da prodaju te stanove? eno Neimar izgradio zgradu na ćošku Vukasovićeve i JG, zvrji prazno. isto ona nova i ogromna zgrada kod IMTa.Ta zgrada je komplet prodata što se tiče stanova.Čekaju papire, upotrebnu dozvolu.Ono što su pustili unutra su ljudi koji su tražili da uđu, većina ima penal klauzule od 250 evra mesečno.Ti koji su ušli greju se na struju šta ih briga strujomer je još na Neimar V registrovan.Doduše ima tu dosta kupaca kojima je to 10+ stan...send from WC šolja by BVK
Filipenko Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 (edited) Jes vala, sve prodato, samo se papiri čekaju, baš kao i Belvil onomad. Edited January 16, 2014 by Filipenko
Frank Pembleton Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Jes vala, sve prodato, samo se papiri čekaju, baš kao i Belvil onomad.Pa za ovo video papire.Imam insajderku u preduzeću. ;-) Čak sam gledao da kupim ali cena je bila malo "jača" :-( send from WC šolja by BVK
Singer Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Doktori prosirenja "Bezanijskog" bulevara svaki jebeni dan drze cas kako se kvalitetno i pedantno radi!Milina 1! :Hail:Mislim da nikome u kraju ne smeta opsta ludnica kad su ljudi svedoci 1 posvecenosti pre svega! -_-
Recommended Posts