Singer Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 ne mogu uopshte da se odredim prema toj slici, nikako :oTo ti je kao da stojis na cosku 1 Bloka Fontana i gledas u opstinu a pomalo zabacujes pogled i ka zgradi sa narandzastim staklima do. :)
gospa buba Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 nene, znam ja i gde je, znam i gde gledam, znam i shta je progres, nedvosmisleno, ali me slika kao takva uznemirava na nekom nivou
Singer Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Aaaaaa na umetnickom nivou/dozivljaju... Istina, lici na radni logor u povoju.
Filipenko Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Prljavi četnički portal Telegraf Veselina Jevrosimovića nastavlja sa antikomunističkom propagandom i "otkrivanjem istina". Nakon što su ispucali sve bisere Miloslava Samardžića, pokušavaju da nas u etapama uvere da komunisti uopšte nisu ni gradili Novi Beograd O OVOME SE ĆUTALO: Novi Beograd je počeo da gradi kralj, a ne komunisti! (FOTO)
Delija67 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 (edited) Najbolje obozavam kad plazu, par desetina neplanski gradjenih vikendica, sajam, drum i aerodrom (prugu i prvi most izostavljaju jer ih je izgradila Austrija) proglasavaju za pocetak izgradnje Novog Beograda, a onda to obrazlazu tima sto se neko igrao crtanja SF planova koji nikad nisu ni delimicno realizovani. Edited November 14, 2013 by Delija67
renne Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Cirkus, šta rećiSent from my GT-N7100 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 (edited) Prljavi četnički portal Telegraf Veselina Jevrosimovića nastavlja sa antikomunističkom propagandom i "otkrivanjem istina". Nakon što su ispucali sve bisere Miloslava Samardžića, pokušavaju da nas u etapama uvere da komunisti uopšte nisu ni gradili Novi Beograd tekst je treš svakako, ali da su se ograničili samo na izgradnju aerodroma 1924., starog sajmišta 1936., nasipa, 1937 to ne bi niko mogao da im prigovori. doduše ne čitam redovno telegraf pa ne bih mogao da tvrdim da nema etapnog uveravanja.preskočili su džamiju koja se nalazila negde blizu današnje palate srbija, ali ne verujem da im to ide u prilog koga zanima istorija nbgd mala preporuka Edited November 14, 2013 by kud u maglu Simovicu
Hamlet Strašni Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Jeli, da li ste vi čuli da se geneks kule zovu dva idiota?Ja rekao to pred nekim ljudima 74 i 59 godište, bledo me gledali.Ja mislio da je to opštepoznato
ordi Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 ima pet idiota na banjici, ti si tu nesto pomes'o
Töölönlahti Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Drugi bulevar, Tri sestre, Četvorospratnice, Pet idiota, Šest kaplara, Sedam sekretara SKOJ-a... Ovo Hamletovo je čist otomanski falsifikat.
Hamlet Strašni Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 http://vukajlija.com/dva-idiota/180989https://www.google.rs/search?q=dva+idiota+genex&newwindow=1&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=yzSmUtW7CMOptAak2oGIDQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1600&bih=774
Delija67 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Za dva idiota nikad nisam cuo, ona 4 solitera u bloku 37 pored autoputa zovu 4 idiota
Recommended Posts