gospa buba Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 (edited) zashto za milog boga nisu napravili pravi, manje potemkinov hotel sa fontanom (opet se pitam!), jer nam fali hotela, kad im je bilo toliko vazno da nas obuche estetici, nas paore s ove strane. i nazvali ga moskva 2. i mi bi premrli od uzbudjenja, jer nam je bash to trebalo, pa kakogod. a i sta da radim, kad oni moje potrebe razumeju bolje od mene same. sad vidim da su sa kontra strane nalepili shtampan tekstil, sa prozorima, da ne zjapi skela konshtrukcija. da, ona nam posebno vredja vid i smisao za smisao <_<jel moze neko da robija plastichni hotel, makar neko? Edited October 31, 2013 by thermal bug
Pontijak Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 pitaj to veljka jovanovica, pr-a ministarstva ekonomije, on je vodio potemkinove terazije + beogradizaciju beograda
Lezilebovich Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 (edited) corzo, tamo uvek gužva, ne znam šta je toliko dobro ? mada u stvari i ne izgleda loše. kada su počeli da ga prave, uplašio sam se da će biti novi babylon.inače, na onom prvom, koti 70, imaju kobaje od rusmira da se jedu Edited November 2, 2013 by Lezilebovich
Singer Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Za vikend razvaljeno 10 klupa u Bul. M. Pupina. Niko nista video nije. Srecom imamo gangulu pa je cela stvar hitno sanirana...
kud u maglu Simoviću Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 bio gugl vijakl u bloku nisam stigao da ga ovekovečim, al sam mu mahao
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 omladinskih brigada, izgradnja opštine nbgd1962.
gospa buba Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 ne mogu uopshte da se odredim prema toj slici, nikako :o
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 samo fali da stole aranđelović iskoči iz toplane(srušena za vreme izgradnje siv 2, 3) sa koksom natovarenim na lopatu....čist sf
Filipenko Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 ne mogu uopshte da se odredim prema toj slici, nikako :o Ta slika je simbol progresa.
Recommended Posts