Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

Kako lepo rade onaj deo prosirenja Vojvodjanske ulilce (nezvanicnog bezanijskog bulevara) - milina za gledati!Kako se lepo vidi rezultat kad se svaki dan radi i ne fuseri, sta sve napravise za ovih nekoliko dana - svaka cast!

Kako lepo rade onaj deo prosirenja Vojvodjanske ulilce (nezvanicnog bezanijskog bulevara) - milina za gledati!Kako se lepo vidi rezultat kad se svaki dan radi i ne fuseri, sta sve napravise za ovih nekoliko dana - svaka cast!
gangula -_-

:ziga:

• Author
jeste, to je to, ulica izmedju belvila i nekadasnjeg romvila, od jurija gagarina do podvoznjaka kod holidej ina
proshla, videla tablu na nekoj stracari, krece od III bulevara, holidej ina, ide ispod pruge, izbija na livadu kod belvila i paralelno sa belvilom na onu fantastichnu nelinearnu raskrsnicu sto su skoro stavili semafor, da se narod ne lupa kao blesav.ondak smo to reshili, hvala rezidentsima, i meni dokonoj.tokom ovog istrazivanja nisu stradale nikake zivotinje, zato sto su kupljena 2 para veshtachke obuce kod dajhmana, bob poziveo vrijedni nemachki narod ^_^
72901_351056474942888_1666566533_n.jpg

Ahahah, toooooooooo! Blok 1 FTW. Ovo je slikano otprilike sa mesta gde je danas onaj užasni objekat zvani crkva, eventualno ona zgrada "za mlade naučnike".

Edited by Filipenko

1 Blok Fontana 4 Life! :Hail:

+milionodrastao sam u A1 zgradi :D

Lako je tu odrasti, fora je ostati.

ma dobro. bar sam se vratio u nbg i vidim sa terase par zgrada iz bloka 1 :) interesantno je da je branko petricic, jedan od autora glavnog urbanistickog plana novog beorgada i projektant blokova 1 i 2 bio le korbizijeov djak

Edited by Pontijak

Tooo filipe!!!Poslato sa WC šolje by BVK

jel bila ova slika?58145_132637180118153_7236840_n.jpg

Skup kvadrat. -_-
1264324_10201564420704949_186171410_o.jpgb70:Hail:

Vidi mi se terasa!Ako se ne varam pre kineza ?Poslato sa WC šolje by BVK