katamaran Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Desno od Juge se vidi zemunska zeleznicka stanica, to je sve sklonjeno tek 1970. ili cak i kasnijeTu su bese godinama kasnije ostali oni stubovi na brdascetu? Kad sam bio klinac mislio sam da je neki spomenik a cini mi se da sam negde procitao da su oni ostatak sklonjene zeleznicke stanice.
bergasa19 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 koliko znam to su ostaci scenografije za "igre bez granica" koje su se tu odrza(va)le.
katamaran Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Izgleda da sam ipak ja u pravuhttp://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=54339881&postcount=507Jel postoje danas ti stubovi?Slika koja je pocela celu pricu 2048x1333http://piroman.rs/forum/index.php?action=dlattach;topic=742.0;attach=1872;image
gospa buba Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 (edited) aaa. to je onda ex proleterske solidarnosti. je li je?kad nece ljudi da zovu stvari svojim imenom, nego izokola. molim da se sva nasha imena ulica pokupe odasvud i premeste kod nas ^_^ Edited October 1, 2013 by thermal bug
Singer Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 To je po google maps. Po Plan Plusu je drugacije.
Lezilebovich Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 aaa. to je onda ex proleterske solidarnosti. je li je?ne :) . ex proleteske solidarnosti je sada antifašističke borbe. ovo što je ovde kao bulevar crvene armije je u stvari španskih boraca, ali mislim da nisu u pravu. po planuplus je bulevar crvene armije nastavak agostina neta.
Singer Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Ono sto je evidentno da NBG postaje pravi Menhetn sa svim tim bulevarima koji se seku i presecaju. Ko ce se tu jos snaci!
katamaran Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Ako se vratimo nazad na bulevar, ulazite na ’kopnenu’ teritoriju Zemuna i sa desne strane prema Zemunskom keju , prvo možete videti brdo i spomen obeležje Stare železničke stanice Zemun, šetalište, luna parka, jedan dečiji Drveni zamak i marinu. http://e-zemun.rs/zemun/vodic/upoznajte-zemun/
gospa buba Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 po planuplus je bulevar crvene armije nastavak agostina neta.i po meni je. agostina neta je slepa ulica koja izbija na bulevar umetnosti preko treceg bulevara, kad se probushi ispod pruge :lolol:ludilo.
bergasa19 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Pogled sa jednog od tri crvena solitera u bloku 4.Fotografisano 1974. godine.
katodik Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 ne :) . ex proleteske solidarnosti je sada antifašističke borbe. ovo što je ovde kao bulevar crvene armije je u stvari španskih boraca, ali mislim da nisu u pravu. po planuplus je bulevar crvene armije nastavak agostina neta.A i uzivo ne pomaze. Kao sto rekoh, prosao sam veceras i Bulevarom Crvene Armije I i Bulevarom Crvene Armije II. Table, naravno nigde. Misterija ostaje...
Pontijak Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 jeste, to je to, ulica izmedju belvila i nekadasnjeg romvila, od jurija gagarina do podvoznjaka kod holidej ina
Recommended Posts