Pontijak Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 takav je plan, da nadvoznjak/pristupna saobracajnica za most bude do tosinog bunara, za sada su stigli blizu podvoznjaka kod holidej in hotela, pa se tu spusta onaj srednji nadvoznjak predvidjen za sinska vozila i jedan za automobile dok treci treba da se nastavi do tosinog bunara, kada ce, ko to sada zna, za radove od podvoznjaka kod holidej ina jos nije ni raspisan tender a s obzirom na promenu vlasti u bg pitaj boga sta ce od toga biti
barrcode Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 biće da su te građevinske mašine tu radi proširenja onog uskog grla tošinog bunara gde zbog one 2 udžerice postoje samo 2 trake.Sada pošto su raseljene i srušene može da se proširi ulica na 3+3.
Singer Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Taj ceo bulevar treba da prihvata i raterecuje vozila sa mosta na Adi tako da ce da groova kad sve bude gotovo! :0.6:
Frile Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 takav je plan, da nadvoznjak/pristupna saobracajnica za most bude do tosinog bunara, za sada su stigli blizu podvoznjaka kod holidej in hotela, pa se tu spusta onaj srednji nadvoznjak predvidjen za sinska vozila i jedan za automobile dok treci treba da se nastavi do tosinog bunara, kada ce, ko to sada zna, za radove od podvoznjaka kod holidej ina jos nije ni raspisan tender a s obzirom na promenu vlasti u bg pitaj boga sta ce od toga bitiSrednja (šinska) traka se spušta pred ulicom Đorđa Stanojevića (Holidej in), a oba nadvožnjaka za automobile se spuštaju pred raskrsnicom sa Bulevarom Crvene Armije. Odatle do Tošinog bunara sve rasksnice su u nivou.
Pontijak Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 e, hvala ti za to, nisam znao :) ne znam otkud mi da jedan nadvoznjak ide sve do tosinog bunara :D srednja sinska traka je vec pocela da se spusta a valjda ce uskoro i ove dve, vidim da bas rade na tom potezu prema djordja stanojevica, uostalom, to mi je pogled sa terase tako da sam vizuelno svakodnevno u toku tih radova :)
gospa buba Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Srednja (šinska) traka se spušta pred ulicom Đorđa Stanojevića (Holidej in), a oba nadvožnjaka za automobile se spuštaju pred raskrsnicom sa Bulevarom Crvene Armije. Odatle do Tošinog bunara sve rasksnice su u nivou.koji je sad taj?
Singer Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 koji je sad taj?To ti je onaj sto pored Delta Sitija ide pravo i ne zavrsava nigde tj. udara u zeleznicki nasip.Nekada je tamo bio Uradi Sam, ako ti je lakse tako?
gospa buba Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 To ti je onaj sto pored Delta Sitija ide pravo i ne zavrsava nigde tj. udara u zeleznicki nasip.Nekada je tamo bio Uradi Sam, ako ti je lakse tako?agostina neta, koji se na zeleznici sastavlja sa bulevarom umetnosti? tj ne sastavlja. otkad je to crvene armije?mislim, sto se mene tiche, neka je, samo ga nisam uochila...
Singer Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Opste tumacenje je da je to onaj koji treba da se spoji pravo sa Bulevarom umetnosti tacno kod raskrsnice gde je FDU.
beatakeshi Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 agostina neta, koji se na zeleznici sastavlja sa bulevarom umetnosti? tj ne sastavlja. otkad je to crvene armije?mislim, sto se mene tiche, neka je, samo ga nisam uochila...Otkad su Rusi protestvovali, ima nekoliko godina.
Lezilebovich Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 (edited) Prema planu plus, bulevar Crvne Armije je do jurija gagarina, a agostina neta je samo parče u bloku 70. I nisu se baš nešto usrećili sa ulicomnisam imao pojma Edited October 1, 2013 by Lezilebovich
katodik Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Mislim da je to ulica koja sa druge strane Belvila prolazi ispod pruge i nastavlja se na Spanskih Boraca (kod Vera i Holidej Inna). Agostina Neta je ostala Agostina Neta.
Frile Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Ovo sa ukrštanjima u nivou i van nivoa sam pročitao na beobild forumu, a čini mi se i tamo vlada zbunj u vezi Bulevara Crvene Armije.U svakom slučaju, misli se na onu ulicu iza bivše lokacije Uradi Sama, kao što Stinger kaže, koja udara slepo u nasip, a navodno će probijanjem nasipa biti spojena sa Bulevarom umetnosti.
katodik Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 (edited) Da, jeste zbunj. Na www.beograd.rs (to je valjda zvanicna prezentacija) stoji odluka iz 2010:Ulici koja počinje od ulice Milutina Milankovića, a završava se spojem sa Ulicom Jurija Gagarina i prolazi kroz najnovije stambeno naselje 'Belville' određuje se: BULEVAR CRVENE ARMIJEMozda je ovo napravilo zabunu. ulica Milutina Milankovica je cini mi se, kasnije promenila naziv u Djordja Stanojevica, a III Bulevar je postao Bulevar Milutina Milankovica.Secam se da je ranije postojala ulica Milutina Milankovica, pre neko sto je III bulevar dobio taj naziv.Jebi ga, sad me kopka da se provozam tuda kad krenem kuci sa posla... Valja ima negde tabla... Edited October 1, 2013 by katodik
Recommended Posts