Singer Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Sve bih ja, al' kad skapiram da je nama Gangula® predsednik...
gospa buba Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 ganguli cemo zasigurno dat podrshku, chim dodje 1 njegov trenutak (videla posle za djilasa, i da mukica prodaje biznis, jer mu je politika u srcu. vazi :mellow:mislim, lele, anyway )
Singer Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Hurtuje me Gangulesku u svakom smislu, pogotvu kad vidim da prica tj. cedi kroz zube jer mu takva sad vilica s' novi zubi..Jednom prilikom je sedeo sto do mene u restoranu - koja je to esencija primitivizma, sirovina jedna raspala...... glavata!
darling Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 i novi beograd ostariote zgrade nikad nisu deloval krhko. a ni krto...
Singer Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Bas pre neki dan se pitah sta ce biti "sa nama" kad sve te zgrade dodju na generalku? Skoro da je nikao u jednom danu al' tada na ledjima ORA-e i bratstva i jedinstva? Kako cemo tad zivit?
darling Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 (edited) aa, nije ostario, arudara 2 je zemun :D Edited September 23, 2013 by darling
gospa buba Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 (edited) aa, nije ostario, arudara 2 je zemun :Darudara je bukvalno ko se prijavio u kojoj policiji. ne znam kako su to posle reshili :lolol:al ako pada, neka ga njima :PKako cemo tad zivit? djecemo zivit :oza kako ce se snadjemo :P Edited September 23, 2013 by thermal bug
Singer Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 aa, nije ostario, arudara 2 je zemun :DTako je bre!
Frank Pembleton Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Na vreme sam ja pobegao odatle i vratio se u kicblo
darling Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 arudara je bukvalno ko se prijavio u kojoj policiji. ne znam kako su to posle reshili a, nemoj, molim te, izvini, tacno se zna ko je novi bg, a ko zemun: blok oivicen rudarima i klarom cetkin su zemunci, a mi ostali smo starosedeoci novog beograda. :)
gospa buba Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 a, nemoj, molim te, izvini, tacno se zna ko je novi bg, a ko zemun: blok oivicen rudarima i klarom cetkin su zemunci, a mi ostali smo starosedeoci novog beograda. :)a pa ako ste vi medjsobom to vec reshili, nijesam protivna nikako ^_^zivela sam chak i u arudara, na munze strani, ondak. ja sam tek kasnije prebegla na nashe strane
nera Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Desno od Juge se vidi zemunska zeleznicka stanica, to je sve sklonjeno tek 1970. ili cak i kasnije
Singer Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 ovakvi poduhvati, danas, izgledaju nemoguce...Izgleda da je dosao na red tzv. Bezanijski bulevar na red. Od juce su tamo neke masine, ravnaju. Ae zivi bili pa videli. To znaci da ce i most stici i do stanice Tosin Bunar.
Recommended Posts