gospa buba Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Ima višeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4nema bre, zaklela bih se da sam 2005-2007 gledala vreme na satu, kad vec pochnem da kasnim kuci vecherom
Frank Pembleton Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Precednik nam dobio siiinaaa!Send from WC solja by BVK
gospa buba Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 (edited) Precednik nam dobio siiinaaa!Send from WC solja by BVKprochitala. u jednom od beogradskih porodilishta. kojih ima 15 iljada. lepo je sto su se bar nekom odluchili da prichuvaju 1 privatnost. ostalima i creva razvlache, o svakoj prigodi...najlepshe zelje precednikonasledniiku, dakako ^_^ Edited August 4, 2013 by thermal bug
renne Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Bubo, evo rekoše i na studijima b, preko 10 godina nije radio sat, znači da si ipak ti opašila u računicama
gospa buba Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 Bubo, evo rekoše i na studijima b, preko 10 godina nije radio sat, znači da si ipak ti opašila u računicamamajkumu brate, znash kako sam sigurna da nisam, imam istoriju stanovanja, po godinama, u krajevima u kojima se sat vidieo pa nevideo. ali neka bude, nije oglavu ^_^
katodik Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Definitivno ce biti kruznog toka u Nehruovoj, kod pijace u Bloku 44. Izgleda da neko pocinje da kapira....
Frank Pembleton Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Definitivno ce biti kruznog toka u Nehruovoj, kod pijace u Bloku 44. Izgleda da neko pocinje da kapira....Ajde baš ću sutra da vidim mada sumnjam.U stvari kad razmisllim možda i hoce pošto sam provalio kad su razrovali da su ukinuli dodatnu traku za skretanje u 45. Iz pravca okretnice 82.Send from WC solja by BVK
Frank Pembleton Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 U pravu si prošao jutrosAli mislim da će morati da postave dežurnog pandura za početak.Već jutros bilo čukanje.Send from WC solja by BVK
bigvlada Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Dobro je da su se setili. Problem je što sada možemo da očekujemo automobile i autobuse u pekari, cvećari ili mesari, u zavisnosti od toga u kom ćošku izgube kontrolu.
fragand Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 ne bi trebaloako se jos stavu kaldrma na unutrasnjem prstenu bilo bi odlicno
Frank Pembleton Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 ne bi trebaloako se jos stavu kaldrma na unutrasnjem prstenu bilo bi odlicnoUnutar ostrva?Pa onda ce to da se vozi preko njega samo tako.....@bigvladaNemoj samo u Kalik da se zakucavaju
fragand Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Unutar ostrva?Pa onda ce to da se vozi preko njega samo tako.....@bigvladaNemoj samo u Kalik da se zakucavaju prva unutrasnja traka da se uradi sa kockom, da nekom ne padne na pamet da sprzi pravo, a ostrvo je dzbuncici, fontana.....
Frank Pembleton Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Ne verujem biće asfalt i tačka.Najbrže i najjeftinije!Send from WC solja by BVK
Recommended Posts