beatakeshi Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Kakav je asfalt od bloka 45 do Ostružničkog mosta, da li prolazi puno kola?
katamaran Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Kakva je ta staza?jel prohodna ili je "njivovita" ?Send from WC šolja by BVKjel to ova staza?http://www.youtube.com/watch?v=m0O0P-WsgYA
Töölönlahti Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Poslednji minut je početak tog dela posle mosta, koji je duži od ovog prvog, asfaltiranog, da.
katamaran Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ima kod tog lika na kanalu dosta klipova gde vozi tim delom grada. Pominje i Bojcinsku sumu a to je valjda kod Boljevaca.
nbg4ever Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Taj deo, odmah nakon kraja snimka, je ubedljivo najgora staza po kojoj sam vozio. A nije bas ni kratka...http://youtu.be/9TjXNhF6_sI
Lezilebovich Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Moram da konstatujem povećano prisustvo Rusa u poslednje vreme u 70om, kao i afroamerikanaca. Prava smo multikulti sredina ...
levi Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Prisustvovao sam sam malopre u Gandijevoj prvi put tradicionalnom srpskom izbacivanju kese sa đubretom kroz prozor.. ne1, ne dve, nego tri komada jedna za drugom :D kakvo bombardovanje. Verovao sam naivno da je po sredi urbana legenda
Frank Pembleton Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Prisustvovao sam sam malopre u Gandijevoj prvi put tradicionalnom srpskom izbacivanju kese sa đubretom kroz prozor.. ne1, ne dve, nego tri komada jedna za drugom :D kakvo bombardovanje. Verovao sam naivno da je po sredi urbana legendaU 70. Ili dole ka Tošinom?Send from WC solja by BVK
Lezilebovich Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Od juče brod Gusar polako, ali sigurno tone. Juče su doveli neke sa pumpom da pokušaju da ga spasu, ali danas vidim da je baš zaglibio. Nije mi jasna procedura, što ne zovu nekog da ga odvuku ili iseku ili već nešto, nego samo da čekaju da potone
Frank Pembleton Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Bio u petak uveče na keju i vidim tamo ka gusaru ne rade bandere pretekoše nas neki vatrogasci kad smo došli bllizu shvatili da su oni preventino isključili struju.Guja se nakrivio a ovi izbacili sve napolje i uleću sa pumpama.A šank šljaka ne možeš prići!Send from WC solja by BVK
Recommended Posts