Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Kakav je asfalt od bloka 45 do Ostružničkog mosta, da li prolazi puno kola?

Posted
Kakva je ta staza?jel prohodna ili je "njivovita" ?Send from WC šolja by BVK
jel to ova staza?http://www.youtube.com/watch?v=m0O0P-WsgYA
Posted

Poslednji minut je početak tog dela posle mosta, koji je duži od ovog prvog, asfaltiranog, da.

Posted

Ima kod tog lika na kanalu dosta klipova gde vozi tim delom grada. Pominje i Bojcinsku sumu a to je valjda kod Boljevaca.

Posted

Taj deo, odmah nakon kraja snimka, je ubedljivo najgora staza po kojoj sam vozio. A nije bas ni kratka...http://youtu.be/9TjXNhF6_sI

Posted

Moram da konstatujem povećano prisustvo Rusa u poslednje vreme u 70om, kao i afroamerikanaca™. Prava smo multikulti sredina ...

• 3 weeks later...
Posted

Prisustvovao sam sam malopre u Gandijevoj prvi put tradicionalnom srpskom izbacivanju kese sa đubretom kroz prozor.. ne1, ne dve, nego tri komada jedna za drugom :D kakvo bombardovanje. Verovao sam naivno da je po sredi urbana legenda

Posted
Prisustvovao sam sam malopre u Gandijevoj prvi put tradicionalnom srpskom izbacivanju kese sa đubretom kroz prozor.. ne1, ne dve, nego tri komada jedna za drugom :D kakvo bombardovanje. Verovao sam naivno da je po sredi urbana legenda
U 70. Ili dole ka Tošinom?Send from WC solja by BVK
Posted

Zgrada pored Šormaza. koji je to blok, 63, 64..

Posted

63Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

• 5 weeks later...
Posted

Od juče brod Gusar polako, ali sigurno tone. Juče su doveli neke sa pumpom da pokušaju da ga spasu, ali danas vidim da je baš zaglibio. Nije mi jasna procedura, što ne zovu nekog da ga odvuku ili iseku ili već nešto, nego samo da čekaju da potone

Posted

Šteta. Guja je bila uvek gotivna.

Posted

Bio u petak uveče na keju i vidim tamo ka gusaru ne rade bandere pretekoše nas neki vatrogasci kad smo došli bllizu shvatili da su oni preventino isključili struju.Guja se nakrivio a ovi izbacili sve napolje i uleću sa pumpama.A šank šljaka ne možeš prići!Send from WC solja by BVK