Filipenko Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Srećan nam rođendan svima! Živeo Novi Beograd! P.S. imamo mi rešenje i za turski deo grada...
Pontijak Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 igrom slucaja pola radnog dana se bavim listom novi beograd iz 1949 godine i nesto trazim u brojevima :) poceci izgradnje staaarog novog beograda :)srecan rodjendan novom beogradu i novobeogradjanima :)
Frank Pembleton Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Srećan rođendan!Send from WC šolja by BVK
gospa buba Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Bila je u 64tom, preko puta Sormaza ali je nema vise, bronzana ploca je odneta, sekvoje nema, ostao je samo betonski stub. Kacio sam negde na topicu staru fotku.onda znam, videla sam pre neki dan betonsko ili nekakvo postolje, pa mi palo na pamet da je mozda to, a junior se zivo zainteresovao za objekat i kako to da je tisucljetna sekvoja uginula... znam da je bila fotka, zato sam se i setila, ali nisam mogla da se snadjem gde je.
fonTelefon Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 onda znam, videla sam pre neki dan betonsko ili nekakvo postolje, pa mi palo na pamet da je mozda to, a junior se zivo zainteresovao za objekat i kako to da je tisucljetna sekvoja uginula... znam da je bila fotka, zato sam se i setila, ali nisam mogla da se snadjem gde je.Crveno drvo je umrelo s komunizmom objasni detetu.
Belaj Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Osim na Ušću, ima li iznajmljivanje bicikala negde na NBGD?
Dr Arslanagić Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 prosle godine je bilo i na Savskom keju, u bloku 70
nbg4ever Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Cini mi se da jos nije postavljena ona baraka. Bar nije bilo sad za vikend
fonTelefon Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 http://mij.rs/poseta/programi/99/bajskultura.htmlza sve komunjare, jugonostalgicare i ostale koje bi da se provozaju Novakom uz pratnju kustosa,
Frank Pembleton Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Nije je bilo ni juce.Ni juče ne znam šta čekaju ionako je skraćena sezona?Send from WC šolja by BVK
Recommended Posts