April 11, 201312 yr Srećan nam rođendan svima! Živeo Novi Beograd! P.S. imamo mi rešenje i za turski deo grada...
April 11, 201312 yr igrom slucaja pola radnog dana se bavim listom novi beograd iz 1949 godine i nesto trazim u brojevima :) poceci izgradnje staaarog novog beograda :)srecan rodjendan novom beogradu i novobeogradjanima :)
April 12, 201312 yr Author Bila je u 64tom, preko puta Sormaza ali je nema vise, bronzana ploca je odneta, sekvoje nema, ostao je samo betonski stub. Kacio sam negde na topicu staru fotku.onda znam, videla sam pre neki dan betonsko ili nekakvo postolje, pa mi palo na pamet da je mozda to, a junior se zivo zainteresovao za objekat i kako to da je tisucljetna sekvoja uginula... znam da je bila fotka, zato sam se i setila, ali nisam mogla da se snadjem gde je.
April 12, 201312 yr onda znam, videla sam pre neki dan betonsko ili nekakvo postolje, pa mi palo na pamet da je mozda to, a junior se zivo zainteresovao za objekat i kako to da je tisucljetna sekvoja uginula... znam da je bila fotka, zato sam se i setila, ali nisam mogla da se snadjem gde je.Crveno drvo je umrelo s komunizmom objasni detetu.
April 20, 201312 yr http://mij.rs/poseta/programi/99/bajskultura.htmlza sve komunjare, jugonostalgicare i ostale koje bi da se provozaju Novakom uz pratnju kustosa,
April 21, 201312 yr Nije je bilo ni juce.Ni juče ne znam šta čekaju ionako je skraćena sezona?Send from WC šolja by BVK