Töölönlahti Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 ... ali čoveče, bajadere & cigare vs pozovi pomoć čoveku koji je možda ozbiljno povređen. Averujem.
Dr Arslanagić Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Нема више Гандијеве бисте на Савском кеју :isuse:
Frank Pembleton Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Нема више Гандијеве бисте на Савском кеју :isuse: Ozbiljno?!Auuu jbm ti narod!Ajde Gangula rekao si da ste stavili kamere na nasip...
Bane5 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 ovo je i za mene je iznenadjenje mada od jutros nisam bio na keju pa ne mogu da potvrdim. ovo je bila jedna od retkih 'odrzavanih' bista. imala je i osvetljenje i ljudi iz indijske ambasade su bar jednom godisnje (mislim na dan njegovog rodjenja) obilazili bistu i donosili cvece. na njoj nije bilo grafita, nije bila isprljana niti bilo sta slicno.
Аврам Гојић Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 mozda je u pitanju neki planirani zahvat a ne kradja?
SNARC Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Tu ce sad da stave Gurbana Gurbanova, donosi ga Toma iz Azerbejdzana..u prirodnoj velicini..u potezu kada Jevricu zabija gol
Dr Arslanagić Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Нема Гандија сигурно, пролазио ја јутрос. Сликао сам али не могу да нађем каблић па да поставим слику. Не видим разлог да га скидају плански, ништа бисти није фалило.
Frank Pembleton Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Нема Гандија сигурно, пролазио ја јутрос. Сликао сам али не могу да нађем каблић па да поставим слику. Не видим разлог да га скидају плански, ништа бисти није фалило.Glupo mi sad da idem da se sunjam po mraku bas cu sutra da izvidim...
Dr Arslanagić Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Пре ће бити лоповлук, и Нехруа су мажњавали неколико пута.
beatakeshi Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Misliš da su to bili "Naši" u borbi protiv Indijanaca?
Recommended Posts