kud u maglu Simoviću Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Kako je glup tekst, jbt.šta zna Švabo šta je bleja
zorglub Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Skulptura kod arhiva, šta bi trebalo da predstavljaju ovi... brabonjci? :DMalo sam se igrao fotkom na mob.u, ne obraćajte pažnju.
Dr Arslanagić Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 statua predstavlja Peruna i rad je Matije Vukovića.
gospa buba Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 meni super taj perun. i deca ga volela kad bila mala. nasedeli smo se na tim klupama onoliko.
Kelt Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 izgleda kao kombinacija majmuna iz odiseje u svemiru 2001 i porodice kupoglavih
lalas Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Kako je glup tekst, jbt.a na slici blokovi 61 i 62
slepa živana Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Skulptura kod arhiva, šta bi trebalo da predstavljaju ovi... brabonjci? :Dprivezak :D
Filipenko Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Davno ne navratih na ovo sveto mesto. Jbt ja sam za tog Peruna vazda tripovao da je neki vanzemaljac.Inače, Ratko Mitrović, tu me secite, zadržava svoje ime samo zato što je srpsko. I onda se verovatno niko od tih maloumnika ne zapita "ček da vidim, ko je taj Ratko Mitrović". Slično ulici Milentija Popovića. Kad otkruju je to partizanski heroj, branio Čačak od nemačke 113. pešadijske divizije i drugih antifašista, zarobljen i brutalno mučen od strane četnika, pa obešen na čačanskoj pijaci, promeniće ime škole sve u 16. Možda baš u kneza Pavla, mada me ne bi čudilo da "gledaju u budućnost" pa joj daju ime "kneginje Jelisavete". Mamicu im naopaku.P.S. Đinđić nije nikakav Novobeograđanin, samo je tu živeo silom prilika jedno vreme, a kada su mu se ostvarili snovi, zapalio je. Pravi Novobeograđani svoj san žive svakog dana.
Sestre Bronte Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Ako se setiš još nečega što je promaklo, samo napiši.
belch Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 ne hvalite se da su krenuli tramvaji, fala proviđenju
Кристофер Лумумбо Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 braco, prijatelji, jel i vama hladno? izgleda djitler zavrnuo slavinu pre nego sto se suoci sa svilenim gajtanom. sta je ovo, pustili grejanje na minimum?
Кристофер Лумумбо Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 (edited) bilo danas na rts-u, zale se svuda po srbiji, samo ovi iz beogradskih toplana "garantuju da je 22 stepena". lazu, siguran sam da nisu odvrnuli do kraja. Edited December 3, 2012 by kojot
Recommended Posts