October 27, 201212 yr Problem sa tim forumom je što ima dva posta mesečno. Ranijih godina je bio mnogo bolji. A gde je Ivan Ribar? :mad:Dve slike, bez fudbala.
October 27, 201212 yr Bože gospode... Fudbal se redovno igrao na onom prvom travnjaku posle uličice koja ulazi ka SIVu (gledano od bloka 21), čak i noću jer je bilo dovoljno svetla od silne resvete oko SIVa.Aj bebo to, nisam došao ovde zbog nadgornjavanja sa znalcem, no zbog ovoga: :Hail:
October 27, 201212 yr Problem sa tim forumom je što ima dva posta mesečno. Ranijih godina je bio mnogo bolji.A gde je Ivan Ribar? :mad:Dve slike, bez fudbala.I opet ono cvece sto me zbunilo kod onog "helikopterskog" snimka....
October 30, 201212 yr Ta penjalica dovoljno govori o stanju svesti nekada i sada. Sada prave ekvivalent sunđer boba. Kako da (ponovo) idemo napred ako se deca sputavaju da sanjaju velike snove?btw. stvarno bi bio red da tovariš Gagarin dobije spomenik, a Armstrong bar ulicu. Da ja biram, Armstrongu bih dao drugi bulevar ili ulicu Vladimira Popovića.
October 30, 201212 yr ceni li se danas krkljanac i na Gazeli ili ''samo'' kod Palate?Treba izbegavati od 15 do 20 auto put, ulice oko palate i hyatta.
October 30, 201212 yr .http://www.youtube.com/watch?v=Qbp0G7g2-70 01:43Semafor ne vazi za kosmonaute :)
October 30, 201212 yr btw. stvarno bi bio red da tovariš Gagarin dobije spomenik, a Armstrong bar ulicu. Da ja biram, Armstrongu bih dao drugi bulevar ili ulicu Vladimira Popovića.Obavezno. Da pišemo peticiju?
October 30, 201212 yr el zaista zelite da vam se u to umesaju Kusturica, kozaci i Dodik i da u Novostima objavljuju feljton "Moc ruskih raketa: od Gagarina do Putina"?
October 30, 201212 yr el zaista zelite da vam se u to umesaju Kusturica, kozaci i Dodik i da u Novostima objavljuju feljton "Moc ruskih raketa: od Gagarina do Putina"?ne smeju oni u Blokhttp://youtu.be/UyLc7Hg9t8gdobiće po pičci
October 30, 201212 yr Obavezno. Da pišemo peticiju?pisao ja onomad Ožegoviću kad su pravili onaj parkić u blokuoladio me je majstorski:blush:
October 30, 201212 yr Author el zaista zelite da vam se u to umesaju Kusturica, kozaci i Dodik i da u Novostima objavljuju feljton "Moc ruskih raketa: od Gagarina do Putina"?ostace nam 1 gagarin na spomeniku, kao dobar primer za buducnost. kusturicu, kozake i dodika ce tochak istorije da obrne brze nego gagarina. valjda