Dr Arslanagić Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 blizu autobuske stanice pre nego što bus skrene levo u JG, ispred zgrade bukvalno.imao sam fotku negde na kompu ali ne mogu da je nađem. baš ću sutra da skoknem da slikam.
dig_chohano Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Čekaj, u Gandijevoj negde? Blizu Šormaza Šokija Šoleta Šolenceta, blokovskog oca i majke?
Dr Arslanagić Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 da, preko puta Šormaza, u džbunju između zgrade i kolovoza
dig_chohano Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Pa jbt, tuda sam prošao bar osamsto petsto miliona i 17 puta, ne kapiram kako mi je promaklo. Čim dođem u Bgd idem tamo da nađem to čudo (što je najgore, 99,9% se vidi sa balkona mojih matoraca). Samo NBGD ima takva carska mesta.
Dr Arslanagić Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 ne mogu da nadjem fotku ali sam našao članak za koji sam i fotkao spomenikmalo je lošiji kvalitet
gospa buba Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 tako je neshto i sa demoratijom ispalo ^_^
Filipenko Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Sekvoja gigante :DPa oni ni sekvoju ne mogu da održe, a pljuju komuniste...
dig_chohano Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Bože, koliko si naporan sa tim komunistima. O jebenom drvetu se priča. Ono, drvo, biljka, neopterećena tim glupostima, srče zemlju i jebe joj se. Pošto teško srče beton, umrla. Slava joj.+1
Dr Arslanagić Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 nego, da malo promenimo...pogled sa terase Baneta Bojovića
Filipenko Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Bože, koliko si naporan sa tim komunistima. O jebenom drvetu se priča. Ono, drvo, biljka, neopterećena tim glupostima, srče zemlju i jebe joj se. Pošto teško srče beton, umrla. Slava joj.+1
Recommended Posts