Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

Gde je to, jbt? :lol:

blizu autobuske stanice pre nego što bus skrene levo u JG, ispred zgrade bukvalno.imao sam fotku negde na kompu ali ne mogu da je nađem. baš ću sutra da skoknem da slikam.

Čekaj, u Gandijevoj negde? Blizu Šormaza Šokija Šoleta Šolenceta, blokovskog oca i majke?

da, preko puta Šormaza, u džbunju između zgrade i kolovoza

Pa jbt, tuda sam prošao bar osamsto petsto miliona i 17 puta, ne kapiram kako mi je promaklo. Čim dođem u Bgd idem tamo da nađem to čudo (što je najgore, 99,9% se vidi sa balkona mojih matoraca). Samo NBGD ima takva carska mesta.

ne mogu da nadjem fotku ali sam našao članak za koji sam i fotkao spomenikmalo je lošiji kvalitetsekvoja.jpg

totamo kod stanice 95?

• Author

a sekvoja di ga je? nema? :unsure:

umrla

• Author

tako je neshto i sa demoratijom ispalo ^_^

Sekvoja gigante :DPa oni ni sekvoju ne mogu da održe, a pljuju komuniste...

Bože, koliko si naporan sa tim komunistima. O jebenom drvetu se priča. Ono, drvo, biljka, neopterećena tim glupostima, srče zemlju i jebe joj se. Pošto teško srče beton, umrla. Slava joj.+1

nego, da malo promenimo...pogled sa terase Baneta Bojovića25890_009-na-kafi-bane-sansajn-foto-d-zivancevic_af.jpg?ver=1340274176

:blush: ponelo me
Bože, koliko si naporan sa tim komunistima. O jebenom drvetu se priča. Ono, drvo, biljka, neopterećena tim glupostima, srče zemlju i jebe joj se. Pošto teško srče beton, umrla. Slava joj.+1
hatereagle.jpg