September 27, 201212 yr blizu autobuske stanice pre nego što bus skrene levo u JG, ispred zgrade bukvalno.imao sam fotku negde na kompu ali ne mogu da je nađem. baš ću sutra da skoknem da slikam.
September 27, 201212 yr Čekaj, u Gandijevoj negde? Blizu Šormaza Šokija Šoleta Šolenceta, blokovskog oca i majke?
September 27, 201212 yr Pa jbt, tuda sam prošao bar osamsto petsto miliona i 17 puta, ne kapiram kako mi je promaklo. Čim dođem u Bgd idem tamo da nađem to čudo (što je najgore, 99,9% se vidi sa balkona mojih matoraca). Samo NBGD ima takva carska mesta.
September 27, 201212 yr ne mogu da nadjem fotku ali sam našao članak za koji sam i fotkao spomenikmalo je lošiji kvalitet
September 27, 201212 yr Bože, koliko si naporan sa tim komunistima. O jebenom drvetu se priča. Ono, drvo, biljka, neopterećena tim glupostima, srče zemlju i jebe joj se. Pošto teško srče beton, umrla. Slava joj.+1
September 27, 201212 yr Bože, koliko si naporan sa tim komunistima. O jebenom drvetu se priča. Ono, drvo, biljka, neopterećena tim glupostima, srče zemlju i jebe joj se. Pošto teško srče beton, umrla. Slava joj.+1