fonTelefon Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 ja stvarno ne bih da smetam, ali sta te tera da participirash u njihovom srecnom detinjstvu? narochito ako nisi prisustvovao? ja sam ziveo blize od vecine njih toj zgradi.
bergasa19 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Gde si ziveo, ako nije tajna? Moja zgrada je bila najbliza SIV-u.
bergasa19 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ti si geometar?Ne nego sam za razliku od tebe ziveo u tom vremenu i ne znam sta mi treba da se s tobom koji pojma nemas preganjam.
fonTelefon Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Onda znas koje su stambene zgrade najblize. Hint poznata Shportna marka.
bergasa19 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Onda znas koje su stambene zgrade najblize. Hint poznata Shportna marka.Vremenski kontekst slike prouci.
gospa buba Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 boze ljudi sta vam je. neko se igrao, neko nije.
Filipenko Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ali najjače je što lik ima (ako nije slagao na profilu) 25 godina i podučava ljude od 40+ kako je nekada bilo u parkiću pored SIVa :D Rođen 7 godina posle Tita.Nisam ni ja mnogo stariji, ali da jebe oca™*, tamo se pikao fudbal naveliko, ljudi se šetali, deca se igrala - naravno ne toliko masovno kao da je Ada Ciganlija (izgleda da fon priznaje samo kafićke izlaske sa masovnim brojem stolica i stolova nalik na munze), ali je uvek mogao neko da se vidi, a u (ondašnjem) nedostatku terena za fudbal u parkiću se fudbalica igrala i na 3-4 mesta odjednom i to sa ove strane, nedaleko od Bulevara Mihaila Pupina Lenjina...* - crnogorska narodna umotvorina gej-incest pedigrea
fonTelefon Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Tamo ne dolaze ljudi da se bezbrizno setaju sa malom decom kao na onoj propagandnoj slici. Kao i zgrada Vojnogeografskog instituta (hint ona pustara pored studenstkog doma pre OFKovog stadiona) je vanvremeni primer promasenih gradjevina koje cak nisu ni reprezentativne vec puste i izolovane. Sadasnji bulevar djindjica i pustara gde je sad arena bila je mesto gde su se pre deca igrala i sakrivala iz obliznjih blokova iako su i sama bila prilicno sumorna mesta vec sa prvim sumrakom ili sa oblacnoscu. ako je nekog i vaspitacica prosetala tamo OK.ljudi pate od iluzija i samoobmana i konstruisanih secanja. zato su im i izgradili onu repliku sa terazija tamo.
kud u maglu Simoviću Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 apsolutno potvrdjujem da se fudbal igrao na livadici kod SIVa, kao što se sankalo na onoj trostranoj piramidi
bergasa19 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Tamo ne dolaze ljudi da se bezbrizno setaju sa malom decom kao na onoj propagandnoj slici.Kako znas?
zorglub Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 ?Jedan Mišava u jednoj raci-paci u jednoj varogi. (Umpah-pah)Jezik ti se s pravom pokrenuo u ustima, brate Crno Stopalo!
Frank Pembleton Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Stvarno o kom periodu pricamo?Ja znam kad su me kao klinca dovodili kod nekih rodjaka u tom kraju da smo zujali oko SIV-a...
fonTelefon Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Pricamo od kad se jos islo u zemun trolejbusom pored vasih fuzbalskih igralista pa do danas.
Recommended Posts