Dr Arslanagić Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 ^_^mladoženja od Blokova a mlada od Starog Merkatora...poručiću od Acovića i grb pa da budemo prava aristokratija.
renne Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 amateruuuuumladoženja i T.bunara, mlada iz T.bunara, to se tako radi
bigvlada Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Restauracija mesare i pečenjare "Milan" piči kao izgradnja pruge Brčko - Banovići... Crep se već slaže, za koji dan gotovi svi radovi.Pa frka je, gde će panduri da naruče pljeske? poručiću od Acovića i grb pa da budemo prava aristokratija.predlog
Pontijak Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 na starim slikama NBGima dosta interesantnih slika, a sad mi iskočio moj stari krajeh. blok 2. i delic mog bloka 1 u kojem sam odrastao :) kazem ja, svaki blok u nbg je u pocetku izgledao kao belvil sada sve dok ne propadne usled neodrzavanja.
Div Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 sto mi bilo tuzno kad su pre neki dan cavrljali na nekoj kulinarskoj temi o "pivnici vojvodina u tc merkator", pa sam morala da napregnem mozak da shvatim sta je to. eh, selo moje, novi beograde, zavicaju moj...nasa stara pijaca je oduvek bila staklena basta i nikom nikad nije smetalo. razmazili se. doseljenici :DTo je u stvari restoran "Pri Majolki".
Filipenko Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ima još dosta lepih slika. Kontekstualna dubina, što bi se reklo.
Filipenko Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 (edited) I, kao da su mene pitali šta želim, zveknuše još jednu seriju sa voljenim predsednikom, maketama itd :wub:Predsednik SFRJ Josip Broz Tito posmatra maketu Novog Beograda. Objašnjena daje Toma Devald, direktor Direkcije za izgradnju Novog Beograda. Edited September 4, 2012 by Filipenko
Frank Pembleton Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 (edited) na starim slikama NBGima dosta interesantnih slika, a sad mi iskočio moj stari krajJel bese u ovim solterima ide stub posred stana?Mada meni sad zapade za oko odakle je ovo slikano?Ocigledno sa terase ali ne mogu na prvu da skontam koj je zgrada? Edited September 5, 2012 by Frank Pembleton
Lezilebovich Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 (edited) ajde, nije baš na sred. :)od skvera na desno : u ovom plavom 90% da ima stuba, u onom žutom u sredini je sigurno stub u dnevnoj sobi, a za konzervu ne mogu da se setim, ali mislim da nema stuba Edited September 5, 2012 by Lezilebovich
bergasa19 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Mada meni sad zapade za oko odakle je ovo slikano?Ocigledno sa terase ali ne mogu na prvu da skontam koj je zgrada?Iz helikoptera ili sa neke dizalice, ali ne znam sta se gradilo u to vreme.
Frank Pembleton Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 ajde, nije baš na sred. :)od skvera na desno : u ovom plavom 90% da ima stuba, u onom žutom u sredini je sigurno stub u dnevnoj sobi, a za konzervu ne mogu da se setim, ali mislim da nema stubaKonzerva nema to znam ali ima plek....
Frank Pembleton Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Iz helikoptera ili sa neke dizalice, ali ne znam sta se gradilo u to vreme.Ma da ali cvece me buni...
nbg4ever Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Cvece nisam ni primetio :DNema nikakvih trajnih gradjevina sa kojih se mogao uhvatiti ovaj kadar. Mozda soliteri u 30om, ali oni su izgradjeni kasnije.
Recommended Posts