Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

Posted

da se poubijamo, starting now :Dedit: eh, da, moze da se caska i o arhitekturi, infrastrukturi, odsustvu kulturnog & drushtvenog zivota, shopingu, shippingu, gubljenju po blokovima, vishednevnom gubljenju po blokovima, kome se striko sa dorcola izgubio-u-blokovima-i-josh-ga-traze... i sve te stvari koje se tichu opstanka (& opanka) u prirodi. micim, samo slobodno wink.gifedit2: i zemun da se pripoji, jedna slamka medju vihorove, feel free.

Edited by thermal bug

• Replies 9.9k
  • Views 806.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

ua separatisti <_< aj tamo na topik o Belgiji...

ja volim ceterespeti.

mozda i senjak ili petlovo brdo zasluzuju poseban topic

nemate bre ni kapije za žvrljanje...

Blok 63 centar sveta. Full stop.(sa imperijalistickim ambicijama prema okolnim blokovima/mesnim zajednicama/opstinama... :wicked: )

burekdzija said:
Blok 63 centar sveta. Full stop.(sa imperijalistickim ambicijama prema okolnim blokovima/mesnim zajednicama/opstinama... :wicked: )
Slomićete zube koliko već na bloku 44. :D btw, najzad da i mi iz austrogarskog dela Beograda dobijemo svoj kutak. Bilo je vreme.
  Ivo Petović said:
Slomićete zube koliko već na bloku 44. :D btw, najzad da i mi iz austrogarskog dela Beograda dobijemo svoj kutak. Bilo je vreme.
Zubi se daju zameniti, bitna je ekonomija da bismo mogli dalje da se sirimo -- tj piramida i pijaca :D

A sad se pobijte :s_w:

Amelija said:
A sad se pobijte :s_w:
Pa 44. ima i dom zdravlja -- za prihvat ranjenika. Zato je prvi na listi!

u sto je lepo doci na ovaj topik i gledati vas, indijance, kako se medjusobno koljete :)

Edited by Miralem

Pa oćete nam ostaviti nešto na kraju? Makar onaj aqua park wannabe, ako ništa drugo.Sreća, pa nam reku ne možete uzeti - nije vam u dometu. :wicked:

burekdzija said:
kakve bre imperijalisticke ambicije? meni je djedovina u bloku 62 angry.png lm, sokirala sam se brojem poslovnih i stambenih zgrada izgradjenih u posljednjih 11 mjeseci (kolika mi je bila pauza u dolascima)

nbgd je jedino mesto (ukljucujuci inostranstva) gde sam se cak dva puta izgubila.i nema veze sto moja kuma iz :blink: bloka stize do centra brze nego sto sam ja svojevremeno sa bulevara iznad liona. to mi je falinka u glavi: cim predjem most osecam se kao da sam daleko, daleko.i, imate one ulice koje se prekidaju pa nastavljaju, pa one druge sto idu u kvadrat :o no, s interesovanjem cu pratiti ovu temu, makar da razuverim sebe da se na nbgd nista ne dogadja.poz

Ivo Petović said:
Pa oćete nam ostaviti nešto na kraju? Makar onaj aqua park wannabe, ako ništa drugo.Sreća, pa nam reku ne možete uzeti - nije vam u dometu. :wicked:
Paaa... ostavicemo vam lokalnu ekonomiju -- prodaju dopuna ispred Rodica i onu teretanu gde se clanovi (domorodci) medjusobno upucavaju u noge.