Jump to content
IGNORED

Imena i prezimena koja su i zajedničke imenice, pridevi itd.

bus

Recommended Posts

Posted

Biljana Reč, išli smo u osnovnu školu zajedno.

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• расејан

110

• bus

79

• slepa živana

32

• Delija67

31

Posted

PrezimenaVratnica (Imao drugaricu u osnovnoj koja se tako prezivala)Semir Tuce, Dragomir Okuka, (fudbaleri Velezha iz Mostara)Haris Jaganjac (Fudbaler Sarajeva)Braca Nermin i Emir Vazda

Posted (edited)

Стање по попису:

пјафрж: Приметио шта сам пропустио те додао педесетак презимена са претходне стране, те преместио Коштуницу и Бјелицу из имена у презимена

Edited by расејан
Posted

vidim, ukljucio si mog arhitektu :blush:

Posted

Prezimena: Bitanga (narodni heroj iz Mostara) Dijamant (nekadašnji igrač tuzlanske Slobode) Kukolj (hrvatski fudbaler) Pekmez (Avdo P., sociolog iz Sarajeva) Polovina (Himzo) Zobenica (koleginica iz jedne banke) Žulj (jedan rahmetli fotograf)

Posted
vidim, ukljucio si mog arhitektu :blush:
Па, чуо сам. А он ме подсетио на оног Фијата из Перлеза, испред чије радње је некад стајао аутобус за Београд.101:311.
Posted

znala sam ženu koja se zove dobra, a preziva komadina

Posted

meni neki surla svojevremeno prodao kasetas

Posted

Mamina koleginica: Zelen Ljubičica (prezime i ime)drugaricine mame devojačko prezime: Srebro

Posted

Sigurno je bilo, devojka Viktora Trojickog : Sunčica Travica, podseti me ova Zelen Ljubičica na nju.

Posted

Prezime Mucibabic

Posted

Marko Stolica, radio je kao voditelj na 3K.Koren, slovenačko prezime, imam daljnje rođake koji se tako prezivaju, sećam se kad im je pokojna baba iz Crne Gore pisala pismo, pa adresirala kao Korijen :Hail: .