Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

Posted

pa šta ćeš sad, crna živka?

da se javiš blokčetu?

• Haha 1
  • Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted
21 hours ago, djordje geprat said:

pa šta ćeš sad, crna živka?

da se javiš blokčetu?

javila sam mu se.

trenutno je taj problem veći od mene da se tako izrazim. 

strpićemo se do proleća pa ću posle da pokušam klimu da obezbedim.

Posted

Kako da probušim rupu u betonskom zidu bez da mi se ona druga strana zida rascveta? Hteo bih da provučem neki kabl, kad sam bušio police za to izlazna burgija napravi rusvaj.

Posted
1 hour ago, goofs said:

Kako da probušim rupu u betonskom zidu bez da mi se ona druga strana zida rascveta? Hteo bih da provučem neki kabl, kad sam bušio police za to izlazna burgija napravi rusvaj.

Busi bez vibracije.Dosta duze traje ali nema rascvetavanja.

A ako je zid od cigle mozes da uzmes i burgiju za keramiku.

244882670

• Hvala 2
Posted

Ume da pomogne da bušiš što manjom burgijompa kad izađe na drugu stranu koliko god "rascveta" to je manje od onoga promera koji ti treba. Onda sa te druge strane kreneš sa burgijom koka ima promer koji ti treba ali polako i znaš gde da bušiš.

....shiit has hit the fan.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
15 hours ago, Frank Pembleton said:

Ume da pomogne da bušiš što manjom burgijompa kad izađe na drugu stranu koliko god "rascveta" to je manje od onoga promera koji ti treba. Onda sa te druge strane kreneš sa burgijom koka ima promer koji ti treba ali polako i znaš gde da bušiš.

....shiit has hit the fan.

to

Posted

Koliko okvirno košta u BG zamena ventila u kupatilu iznad veš mašine, plus zamena glavnog ventila za kupatilo, uz zavrtanje vode u celoj zgradi? Pitam za taštu, uspela je da otkine celu slavinu plus da pretegne glavni ventil...

Posted

pretpostavljam da je u pitanju da se zamene dve virble, ne i da se menjaju kućišta ventila. veći od cene je problem naći majstora.

Posted

kod plastike (zelenih cevi) cesto strada ceo ventil. ako je montirano spolja, kao sto gosn djordje rece, nije neki problem, zameni se virbla. ali ako je potrebno menjanje celog ventila u zidu onda je veci/velik problem

Posted (edited)

Pojma nemam napamet cenu da ti kazem posto sada vodovodzije bas deru.Jebiga nema ni njih pa im se moze ali racunaj negde do nekih 10 000 din sa sve ventilima.

Ako hoces mogu da ti posaljem broj od nekoga pa pitaj.

Edited by Блок_64
Posted

da dodam, jer sam bio nejasan.

ako je otisao ceo ventil, ne sammo virbla, a cevi su spolja onda je to lakse resenje. ako su cevi u zidu mora se racunati na lomljenje oko ventila i mnogo veci/skuplji posao.

Posted

Uglavnom vodovodzije kukakju kao da je kvantna fizika.Ja sam siguran da je u celoj prici najjeftinije da se polomi malo oko plocica.

I ventil obavezno aqvaterm da kupis.

Posted

ako je virbla, pičkin dim. svejedno da li je plastika ili gvozdena cev. vešt domaćin može i sam.

ako je telo ventila, jeste jebada. sledi lupanje pločica, sečenje cevi sa obe strane pa, ako su plastične zavarivanje ventila a ako su metalne ubacivanje poluspojnica i novog ventila. ne bih se usudio da prognoziram cenu. koštaće.

• Hvala 1
Posted

Hvala na odgovorima. Rešeno je isto veče pozivom neke ekipe koja garantuje dolazak za sat vremena. Nemam pojma kakve su cevi niti šta su ugradili, zamena glavnog ventila za kupatilo plus zamena stare puknute slavine iznad veš mašine je bila 10 hiljada.