Frank Pembleton Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Kreće se ključ samo izgleda kao da nešto unutra "preskače"....shiit has hit the fan.
kud u maglu Simoviću Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 a što ti zaključavaju dukserice? 2
Frank Pembleton Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 a što ti zaključavaju dukserice? ...i pantalone....To je taj poremećaj, "ako ima brava to je zaključavanje"Mislim da su se ta vrata povremeno otvarala sama od sebe...i tako.......shiit has hit the fan.
I*m with the pilots Posted November 27, 2022 Posted November 27, 2022 Ima li spasa ovome, moze li se...rupica...nekako zakrpiti? Moj prst radi jadnoce o veličini. Dete bacilo tesku drvenu kucicu na parket, cenim da nece biti poslednji put
Frank Pembleton Posted November 27, 2022 Posted November 27, 2022 Ovo parket?Postoji varijanta da "izmešaš" strugotinu od drveta sa lepkom za drvo i onda tu masu "uguraš".Postiji i git za drvo samo ne znam za malo pakovanje.....shiit has hit the fan. 1
Strucnjak Posted November 27, 2022 Posted November 27, 2022 1 hour ago, I*m with the pilots said: Ima li spasa ovome, moze li se...rupica...nekako zakrpiti? Moj prst radi jadnoce o veličini. Dete bacilo tesku drvenu kucicu na parket, cenim da nece biti poslednji put Pokusaj sa ovim, prodaje se i u farbarama, ja kupio u okovu 1
jorma shparga Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 1 pitanje, samo da podelim ocaj posto znam da je odgovor negativan - da li postoji nacin da se prijavi majstor ( vodoinstalater sa uredno registrovanom firmom) zbog lose ( nekvalitetno) izvedenih radova, muvanja sa racunima i sl. ? * na preporuku bio, tako da naravno nema ugvora/racuna i realno rec je o tolikom slepcu da ga ne bih ponovo pustio da dira bilo sta u stanu ali bihda ga nekako sprecim da vara dalje okolo. ** osim sto je krs od majstora,nije bas inteligentan, tako da imam sve racune koje mu je prodavnica na firmu izdala a koje je on ugradio - neka finansijska inspekcija mozda ( posto se ,pretpostavljam,on oslobodio od pdv za to )
namenski Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 On 27.11.2022. at 13:54, I*m with the pilots said: Ima li spasa ovome, moze li se...rupica...nekako zakrpiti? Moj prst radi jadnoce o veličini. Dete bacilo tesku drvenu kucicu na parket, cenim da nece biti poslednji put Na prvi gled malo zametno, ali nije : ako mozes da nabavis (ili sama napravis drvenu strugotinu, sto sitniju/finiju i ako je moguce po boji najslicniju parketu ili drvenoj povrsini koju treba leciti), pomesas je u potrebnoj kolicini sa onim obicnim, najobicnijim stolarskim lepkom (belim, sto ne mirise neprijatno ), napravis kasikica smesu i njom popunis ostecenje, izravnas i mokrom krpom ocistis okolni zamaz... Sacekas da se dobro osusi i to je to...
petaras Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 (edited) Da ne bih reklamirao, guglaj "vosak za popravku parketa". Ja nigde nisam uspeo da ga nadjem u maloprodajama (nisam se doduse mnogo ni trudio), ali cenim da onaj kome stvarno treba moze da se pomuci i pronadje ovo ili kontaktira prvi hit na Google. U principu vosak se usitni i utisne nekom spahtlicom. Ima 20 nijansi u paleti tako da je garantovano da se pogadja boja. Koliko sam video po YouTube, bolje radi sa onim gotovim parketima nego lakiranim, ali mislim da ce posluziti. I javi kako je proslo posto i mene ovo ceka. Edit: @I*m with the pilots Edited December 2, 2022 by petaras
I*m with the pilots Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 Hvala svima, videću šta ću probati - još nisam stigla ništa, a eto novih finih udaraca (mada nešto bezazlenijih od ovog na slici)...mislim da ću na neko vreme da sklonim te teške drvene igračke i stvari, ili da se prosto skroz opustim, dnevna soba nam je pravo malo ratište.
đorđe geprat Posted December 3, 2022 Posted December 3, 2022 išao sam danas u grad i zbog sastanka sa vodoinstalaterom. nije došao. jel' imate vi nekog pouzdanog da skine livene kanalizacione cevi i namontira plastične.
goofs Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 (edited) Jel ja radim nešto pogrešno ili je prosto ovaj utikač premali za ovako debeli kabl? Onaj srednji šraf što drži obe polovine utikača nema gde da prođe, bukvalno udara u šarenu žicu. edit: skapirao sam, ova šarena treba da ide polukružno levo, kroz tunel za nju, tako ostaje prostor za šraf. Ali je onda problem ova braon, previše je debela da udje u tunel predvidjen za nju. Edited December 11, 2022 by goofs 1
namenski Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 18 minutes ago, goofs said: edit: skapirao sam, ova šarena treba da ide polukružno levo, kroz tunel za nju, tako ostaje prostor za šraf. Ali je onda problem ova braon, previše je debela da udje u tunel predvidjen za nju. Uzmi veci cekic... Zezam se, naravno: zgodnim komadom drveta, stapicem ili plastikom, malo je jace uguraj u kanal, braon izolacija ce se malo deformisati ali bi moralo da legne. Najvaznije je da ne ostetis izolaciju, ali male su sanse za to ako pazis i ne napadas je necim ostrim. 2 1
Valk Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 (edited) @namenski ja ne smem ni da ti pokažem kako sam pokušala da popravim ovaj utikač od produžnog Otvorila ga, videla da mu se pokidala neka žičica, odšrafila ih, skratila žice i skinula malo izolacije, nagurala posle žice opet i pritegla ali ne radi. Bar me nije ubila struja, za sad sam ga ostavila tako otvorenog dok ne vidim šta ću s njim (ide kod električara, najverovatnije). A možeš i da mi daš neki DIY tutorial ako imaš link pa da probam opet Edited December 11, 2022 by Valkyrie
Recommended Posts