foto Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 (edited) valjda je žir u pitanju, a ne jajo edit žir, koji simbolizuje naše dve moderne dinastije. na uzgajanju svinja nastale. meni uvek to bilo simvol toga. Edited October 9, 2022 by foto
napadaj Posted November 1, 2022 Posted November 1, 2022 Malopre nešto čistim u kupatilu, napravim gomilu zgužvanih ubrusa, bacim ih u wc šolju, povučem vodu i iste sekunde pomislim šta to radim jebote, ali kasno. I evo sad voda sporo otiče, nakon što prvo poraste skoro do vrha. Dajte neki trik da rešim ovo bez vodoinstalatera, nemam vremena sutra za to.
smooth.Op Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Nisam probao, ali ima smisla Svakako je kod otpušavanja bitno da ima veća količina vode jer će biti veći pritisak.
napadaj Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Ja sam više puta pustio vodu, onda 4-5 puta primenio vakum gumu i na kraju ulio pun lavor vode u kojoj je bilo i dosta deterdženta za veš, uz ponovnu upotrebu vakum gume. Tada je čep konačno probio i sve se vratilo u normalu. 1
ivy Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 papri se razlaze i ode..problem je kada se iskombinuje sa masnocama sto smo mi imali problem u dvorisnom spoju sa kanalizacijom i od tada sam papir od br.1 bacala u kantu za smece i neverovatno je koliko to bude papira a stedljiva sam,koristim 3 listica za br.1...pa kada se sav taj papir vidi na gomili i kada se osvesti to koliki je majndblowing da toliko sume i vode koja je potrebna za proizvodnju wc papira bespotrebno bacamo niz cev bez razmisljanja.. 1
kipo Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Moja cerka bacila travu iz akvarijuma koju sam povadio, citav zbun. Kakve su to borbe bile
Popular Post ljuttko Posted November 2, 2022 Popular Post Posted November 2, 2022 Finale sa polcama na zidu : našla sam na Tošinom bunaru prodavnicu ali nisu imali daske debljine i širine koja mi je trebala no snašla sam se, imali su lajsne tačno debljine oko 10 mm i 2 različite širine, kada sam ih spojila, prvo lepkom pa na nosaču , dobila sam šta mi je trebalo. Lipa, laka, taman se sve sklopilo. Potrajalo je dok sam iščekala majstora sa hilti bušilicom jer je zid betončina samo tako prekrivena sa jedva pola cm maltera, 3 su me znoja oblila kad sam videla kako se kruni oko rupa za tiplove a još 3 od prašine koja se stvarala . Ostaje da zagitujem te okrunjene površine ali sam police napunila i za sad ih sakrila U prilogu škrbava fotka a f 12 2
đorđe geprat Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 kada ti sledeći put zatreba mašina, javi se. mogu i da ti je pozajmim, vidim da si vešta. 1
ljuttko Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 1 hour ago, djordje geprat said: kada ti sledeći put zatreba mašina, javi se. mogu i da ti je pozajmim, vidim da si vešta. Za hilti se neću obučavati koliko sam istanjila živce , da je meni krenula da se načisto kruni rupa na zidu sve bih pobacala, plus u prodavnici sam izričito tražila tiplove za beton, majstor kaže loše su mi prodali, za ciglu su. Uvek po onome , koji ti je to majstor radio, savetovao i prodao ... Zadržaću se samo na drvetu A i tu sam priučeni šegrt
InvisibleLight Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 (edited) Kako da odvrnem radijator tj.ovaj klincic da radi? Pre sam onim maleckim belim plasticnim kupolicama za +/-(zavrni/odvrni), sad nece Kupila herz glavu za stepenovanje T al dzabe, ona radi valjda samo kad je radijator odvrnut, na ostalim,odvrnutim radijatorima radi posao, na ovaj kad je zavrnem nista se ne desava naravno,q zbog nj.sam i kupila Edited November 3, 2022 by InvisibleLight
zorglub Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 On 2.11.2022. at 9:16, ivy said: pa kada se sav taj papir vidi na gomili i kada se osvesti to koliki je majndblowing da toliko sume i vode koja je potrebna za proizvodnju wc papira bespotrebno bacamo niz cev bez razmisljanja.. +1, zašto japanski križanac wc šolje i bidea nije 1 standard? 1
Bambula Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 27 minutes ago, InvisibleLight said: Kako da odvrnem radijator tj.ovaj klincic da radi? Pre sam onim maleckim belim plasticnim kupolicama za +/-(zavrni/odvrni), sad nece Kupila herz glavu za stepenovanje T al dzabe, ona radi valjda samo kad je radijator odvrnut, na ostalim,odvrnutim radijatorima radi posao, na ovaj kad je zavrnem nista se ne desava naravno,q zbog nj.sam i kupila Čekaj šta kad zavrneš?
Recommended Posts