ljuttko Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 16 hours ago, djordje geprat said: cekic je OK, zatreba. ali, eksere izbegni. kada ga zakucas, prica je zavrsena. ja gotovo sve spajam zavrtnjima. ima ih basbas u svim dimenzijama, oni sa krstastom glavom zavrcem akumulatorskom spravom (neka ti to bude sledeca kupovina). naravno, i lepak je opcija. mene ceka da danas sklopim dobro sanduce za drva. ono za pored peci. E Djordje, hvala, naučila sam i to davno, imam aku zavrtač, dobila kao rodjendanski poklon pre par godina Ekseri ostali kao opcija za selo, popravke ograda i slično jer su mi ti alati uspomena na ćaleta. Uči se sve malo po malo 1 1
I*m with the pilots Posted September 28, 2022 Posted September 28, 2022 Imate li nekog BG električara za preporuku? Moj nekadašnji je u penziji. Zahvaljujem unapred na PP
I*m with the pilots Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 Ako je neko u skorije vreme priključivao mašinu za veš? Imate li pojma gde naci ovaj beli "ugaoni" deo koji će spojiti zid i crevo, a koji se dakle navija na taj deo u zidu (vidi se kako ima izrezbareno za navijanje)? Ovo šta je stiglo sa mašinom je neki noviji princip od onog šta ima u zgradi i ne dihtuje dobro (pošto se ne navija nego samo navuče). Tražio tata po komsiluku (Tašmajdan) i svi mu rekli da nema toga (?!) . Misli sutra da proba eventualno na Kaleniću. Slike su ovde: https://postimg.cc/gallery/rkhLmT3
x500 Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 Ima jedna dobro opremljena radnja na Lionu, Danex 2 (Bulevar kralja Aleksandra 189). Imaju puno stvari, samo 10 min prevozom od Tasa. Mozes da pozoves i telefonom, rade od 8 i pitas da li imaju to sto ti treba. 1
I*m with the pilots Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 Hvala momci! Frile, mislim da jeste, videću sad sa ocem.
I*m with the pilots Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 15 hours ago, petaras said: +1 za Danex 2, sve imaju. Nemaju :( Tata obisao tonu radnji i niks. Ne ide mu se na mrski buvljak bez garancije da ce to zbilja naci tamo. 2
kipo Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 Zar ne bi to najbliza vodomaterijal radnja trebala imati?
yabadaba Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 Možda da uzme ceo sifon novi pa skine lulu, ako pasuje navoj? https://doming.rs/catalog/sifon-za-ves-masinu-isaflex-ugradni-pp-beli/ 1
kipo Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 Ma ja sam ovo iz prve onomad pronasao i postavio, a jedva znam sarafciger drzati. Mjere su vjerovatno standardizovane. 1
Sestre Bronte Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 moguće je da je tražio po pekarama, pošto ovo ima po svim mogućim radnjama 1
I*m with the pilots Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 40 minutes ago, Braća Strugacki said: moguće je da je tražio po pekarama, pošto ovo ima po svim mogućim radnjama Jeste, otac mi je retard koji ne zna sta traži. 1
I*m with the pilots Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 Našao na buvljaku, sreća! //To je bila prilika da vidi i jaje-spomenik iz tramvaja i preprica doživljaj 3 1
Recommended Posts