foto Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 par radnji u tosinom bunaru. ako nema sada u 1. ima u 3. ili u 2. popodne. 1
x500 Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 11 hours ago, ljuttko said: Može i neko da mi preporuči gde da kupim tanju dasku, do 15 mm, neko stovarište ili prodavnica u Bgu da nije na kraj sveta i da hoće da iseku na željenu dužinu , treba mi za poličice na onim metalnim nosačima L profila . U uradi sam su nekada imali , sad poluprazno na daskama. Probaj Darex u Zivka Davidovica https://www.darexhome.rs/ DrvoLux u Jajincima (selo Rakovica) na Avlaskom putu. Imas kod bosanaca kod hotela Mladost, Bulevar Oslobođenja 56a.
salerokada Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Zar Darex ima daske? Uradi sam je imao i daske i sekli su po meri. @ljuttko koji deo grada? Onaj Okov na Bežaniji je veliki, trebalo bi da imaju daske. 2
đorđe geprat Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 17 hours ago, ljuttko said: Može i neko da mi preporuči gde da kupim tanju dasku, do 15 mm, neko stovarište ili prodavnica u Bgu da nije na kraj sveta i da hoće da iseku na željenu dužinu , treba mi za poličice na onim metalnim nosačima L profila . U uradi sam su nekada imali , sad poluprazno na daskama. ja kupujem na stovaristu na drumu od autokomande ka trosarini "kod kovaca". doduse, debljine su 18mm a duzine 2 i 3 metra i sirine 14 i 17 mm. zavrsno obradjene, spremne za farbu/lak. od njih su mi stepenice i gelender ovde u selu. 1 1
ljuttko Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 6 hours ago, salerokada said: Zar Darex ima daske? Uradi sam je imao i daske i sekli su po meri. @ljuttko koji deo grada? Onaj Okov na Bežaniji je veliki, trebalo bi da imaju daske. Novi bi Bg i stari Bg Okov nema na sajtu drvenariju, Dareks na Zvezdari ću obići ovih dana. Uradi sam mi je je blizu na Adi Huji, bila sam ubedjena da tamo ima svega, otišla ali nemaju to što meni treba . Djordje , Trošarina mi baš daleko a videla sam da tamo ima stovarišta. U medjuvremenu majstor stolar mi preporučio 2 prodavnice na Tošinom bunaru pa će biti overene. Hvala svima na preporukama 1
foto Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 (edited) ja se jos uvek ne mogu nazvati majstorom, jos uvek sam asistent komsiji koji je zavrsio skolu za stolara. svakako hvala na unapredjenju (moze i zanatsko pismo) zbog preporuke za tosin bunar. Edited September 25, 2022 by foto 4
ljuttko Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 20 minutes ago, foto said: ja se jos uvek ne mogu nazvati majstorom, jos uvek sam asistent komsiji koji je zavrsio skolu za stolara. svakako hvala na unapredjenju (moze i zanatsko pismo) zbog preporuke za tosin bunar. nekako sam preskočila tvoju preporuku ali gle, znaš sve kao i pravi majstor tako da od mene imaš usmeno majstorsko pismo, pozovi se na PPP gde god te ko pita 1
foto Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 imam ja jos da ucim. tek kada stanes pored skolovanog majstora vidis koliko jos ima da naucis. zeznuto samo kad u pola zivota resis da menjas posao. ali neka, meni lepo. a, ti idi u tosin bunar.
salerokada Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Eventualno možeš do stovarišta Kopaonik u dunavskoj. 1
ljuttko Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 1 hour ago, foto said: imam ja jos da ucim. tek kada stanes pored skolovanog majstora vidis koliko jos ima da naucis. zeznuto samo kad u pola zivota resis da menjas posao. ali neka, meni lepo. a, ti idi u tosin bunar. Ja sam od skoro u penziji i planiram da kad zaista prestanem da radim ovo od čega živim malo više vremena provedem pored brata stolara. Od bg majstora sam naučila dobro da šmirglam, od alata imam šlajfericu i ubodnu testeru, čekić i eksere ne računam , to imam oduvek. Planiram da u sedamdeset i nekoj napravim koji komad sitnog nameštaja komplikovaniji od ravne ploče za policu 4 1
zorglub Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Treba kupatilo komplet da se renovira (probija negde oko slivnika u kupatilo ispod) i glava me boli. Ako imate ekipu za takve poslove, bacite preporuke pliz.
đorđe geprat Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 On 25.9.2022. at 23:43, ljuttko said: Ja sam od skoro u penziji i planiram da kad zaista prestanem da radim ovo od čega živim malo više vremena provedem pored brata stolara. Od bg majstora sam naučila dobro da šmirglam, od alata imam šlajfericu i ubodnu testeru, čekić i eksere ne računam , to imam oduvek. Planiram da u sedamdeset i nekoj napravim koji komad sitnog nameštaja komplikovaniji od ravne ploče za policu cekic je OK, zatreba. ali, eksere izbegni. kada ga zakucas, prica je zavrsena. ja gotovo sve spajam zavrtnjima. ima ih basbas u svim dimenzijama, oni sa krstastom glavom zavrcem akumulatorskom spravom (neka ti to bude sledeca kupovina). naravno, i lepak je opcija. mene ceka da danas sklopim dobro sanduce za drva. ono za pored peci.
foto Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 i kupujte kvalitetnije srafove, a ne kineska sranja. kada vam pri srafljenju pukne 3-4 srafa shvaticete. i, naravno, kvalitetne bitsove za srafljenje. 2
slepa živana Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 da nije kineza ja u kući ne bi imala čekić 2
foto Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 pazi samo da ti u nekom trenutku ne odleti sa drske. 2
Recommended Posts