levi Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 wow to je bilo brzo, svaka čast nagledao sam se u poslednje vreme bele tehnike koja stoji po hodnicima nedeljama, jer je teže zakazati dolazak tih iz reciklaže nego pregled kod specijaliste 1
Frank Pembleton Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 wow to je bilo brzo, svaka čast nagledao sam se u poslednje vreme bele tehnike koja stoji po hodnicima nedeljama, jer je teže zakazati dolazak tih iz reciklaže nego pregled kod specijalisteBrate to je Dorčol.Računaju da je prvi kvar i odma nova mašina.Mi iz blokova im dušu uzmemo.Eno pitaj @gospa buba ... Shiit has hit the fan 1 2
morgana Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 e, ovi nisu sa dorcola, nemam pojma odakle su, izguglala sam ih i zvala pare za masinu nisam dobila niti ocekivala ali ih nisam dala za odnosenje krsa, pa mi je ok
Frank Pembleton Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 e, ovi nisu sa dorcola, nemam pojma odakle su, izguglala sam ih i zvala pare za masinu nisam dobila niti ocekivala ali ih nisam dala za odnosenje krsa, pa mi je ok Ne bre TI si sa Dorćola, to je poenta![emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]... Shiit has hit the fan 1
morgana Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 masina je prastara. a ja sam ionako iz blokova, osim sto sam iz h novog. sa prebivalistem na dorcolu.
Frank Pembleton Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 masina je prastara. a ja sam ionako iz blokova, osim sto sam iz h novog. sa prebivalistem na dorcolu.Hehe oni to ne znaju.Lukava si. ... Shiit has hit the fan 1
goofs Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Potencijalno bih pomerao gipsani zid koji u sebi ima struju i cevi za gas-grejanje 30ak cm. Kog/kakvog majstora da jurim za to, ko uopste radi takve stvari?
Блок_64 Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Sam si napisao i odgovor. Prvo elektricar,pa majstor za grejanje pa gipsar. Idealno bi bilo da ih spojis svu trojcu u isto vreme kada doddju da vide posao i da se dogovore oko redosleda radnji,posto verovatno pre rusenja zida mora da se iskljuci struja da se zatvori grejanje jer se cevi seku i produzavaju.Onda se rusi stari zid postavlja se konstrukcija za novi gde se ubacuje grejanje i struja i onda se zatvara plocama. 1
Filozof manijak Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Imao sam sličnu dilemu prilikom renoviranja svoje gajbe, s tom razlikom da je bio u pitanju zid od jedne cigle. Kada sam se posavetao sa svim potrebnim majstorima, odustao sam od ideje.
goofs Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Sto, skupo bilo procenjeno? Gipsani zid je znacajno lakse rasturiti/pomeriti nego ciglani, da nije ovog radijatora bilo bi lagano. Pod moram da menjam svejedno, pa zato i pikiram ovo sad i ne ostavljam za kasnije/nikad.
Filozof manijak Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 Mnogo muke i posla za pomeranje zida nekih 40cm. Slažem se da je velika razlika ugipsu i cigli, ali ono što je kod mene na kraju presudilo je pomeranje svih instalacija.
kipo Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 Doslo vrijeme da iznova podizemo kupatilo, pa otisli da se raspitamo i pogledamo cijene. Tromb mi se pomjerio. Trpio sam plocice, kabine, skoljke, ogledala, kojesta.. ali kad za neku minijaturnu slavinu rece da je 130€ zlo mi doslo.
kud u maglu Simoviću Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 jbg i ti se uvati za hansgrohe
Блок_64 Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 13 hours ago, kipo said: Doslo vrijeme da iznova podizemo kupatilo, pa otisli da se raspitamo i pogledamo cijene. Tromb mi se pomjerio. Trpio sam plocice, kabine, skoljke, ogledala, kojesta.. ali kad za neku minijaturnu slavinu rece da je 130€ zlo mi doslo. Slavinu konkretno imas od 25e pa dokle hoces.Stvar je izbora.A da je sve poskupelo jeste naravno.
kipo Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 30 minutes ago, Блок_64 said: Slavinu konkretno imas od 25e pa dokle hoces.Stvar je izbora.A da je sve poskupelo jeste naravno. Da, reklo mi je jos par isto. Ali svakako me sokiralo koliko treba pljunuti. Racunao/ nadao sam se da prodjem sa 1,5k€ (komplet sve se rusi i iznova radi - cijevi, hidroizolacija, kojesta, sve se mijenja i sve novo, majstori..) ali izgleda da ce biti osjetno vise. Znacu tacno dok obidjemo sve.
Recommended Posts