Milošica Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 6 minutes ago, djeneralche said: Nemam pomoc al eto uteha, isto skripe i trosedi od 2000e i trosedi od 500e. Ovi moji od 5000e ne škripe.
djeneralche Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 I ja sad treba da napisem da ne sumnjam i da mi je za taj od 2000 rekao komsija SNSovac i ti ces ponovo krenuti da kukas.
Milošica Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Nema više kukanja, ti si takav kakav si, moderacija takva kakva je, a ja sam ipak malo zavoleo ovaj forum
čekmeže Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 29 minutes ago, Milošica said: Ovi moji od 5000e ne škripe.
אַף אֶחָד Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Uspelo! Radi makina ko nova. Mogu da menjam profesiju. Jedino mi prsti bride od namestanja tog federa-zice ko da sam svirao elektricni bas tri dana bez prestanka. Na kraju se ispostavilo da sam sat i po pokusavao da ga uguram na pogresno mesto. A sto se skripe tice, nista valjda ne skripi ko ikea kreveti s letvicama. Ono, dublje udahnes u snu i kreeeek.
maheem Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Škripa i guranje u pogrešno mesto me asociraju na sredovečni sex. Majstorski topik! 3
Valk Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 1 hour ago, maheem said: Škripa i guranje u pogrešno mesto me asociraju na sredovečni sex. Majstorski topik! ne zaboravi i da za vreme dešavanja @Svarog spava kao top! 1 3
gospa buba Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 pošto su nas deca isterala iz spavaće sobe i sad svako od njih ima svoju sobu... supruga i ja smo se prebacili u dnevnu i uzeli neki kvalitetan krevet na razvlačenje. dušek je dobar. ne ugiba se ona mreža ispod. time smo generalno zadovoljni (koliko je moguće biti zadovoljan tim rešenjem, jbg). ali nakon nekih 10ak dana krevet je počeo strašno da škripi. ne uspevam tačno da lociram odakle škripa dolazi. tako da sam uzeo WD40 i poprskao manje-više svuda. ali nije rešilo problem. sumnjam na ove manje opruge koje drže veće mreže (ležeće površine). je l ima neko iskustva kako se ovo rešava? čime da probam da podmažem ili već? hanuma se unapred zahvaljuje na bilo kakvoj pomoći. ja nemam problem - spavam ko top [emoji3] poshto ti upravo prichash moj buduci zivot, daj link na taj super krevet! dragi roditelju iz dnevne sobe Sent from my Moto E (4) using Tapatalk
Filozof manijak Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 8 hours ago, maheem said: Škripa i guranje u pogrešno mesto me asociraju na sredovečni sex. Majstorski topik! da sam ja ovo primetio svi bi me optužili da sam manijak
Svarog Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 Dobro jutro, majstorima i majstoricama ovog topika. Hanuma u agoniji. Novi krevet škripi, ja začepio nos od alergija pa hrčem. Pitao sam je to oko sredovečnog seksa. Kaže da može - čim opravim krevet. Pitao sam i je l treba tu još nešto ja da radim. Kaže ne, al da bi cenila ako bar budem budan kad se to sve bude dešavalo. 3
אַף אֶחָד Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 10 hours ago, maheem said: Škripa i guranje u pogrešno mesto me asociraju na sredovečni sex. Majstorski topik! Aaahahaha pa nema dalje. Jos me slikali dok namestam nazad bubanj, izgleda ko da guzim masinu na terasi. Roberto Benigni iz Noci na Zemlji da mi pozavidi. Ali radi, opralo sta je trebalo da opere. Samo i dalje se mislim da je zafrljacim. Te male indesit su totalno sranje od prvog dana. A jos ovde stoje masine skoro svuda napolju na terasi - nema kise, ali ima solima zasicenog vazduha s mora - dokazano i izmereno, sve rdja 10x brze nego drugde. Oni "jarcevi" za susenje vesa se dezintegrisu za dve godine max. Ovoj masini posle 3-4 godine trecina poklopca izgleda ko da je stigla iz drugog svetskog rata. 1
goofs Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 Majstori, dajte mi ideju/predlog privremeno moram da pretvorim stalazu sa knjigama u ormar. Velika je i otvorena, nema nikakvih vrata, pa sam mislio da razapnem neke carsave ili nesto slicno cisto da estetski bude malo finije a i da cuva stvari od prasine. Da li postoji neko bolje resenje od obicnog carsava i ima neko ideju kako da resim otvaranje/zatvaranje, mislio sam neke cicak trake da polepim na dnu a gore samo da ukucam ekserima.
Frank Pembleton Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 Majstori, dajte mi ideju/predlog [emoji4] privremeno moram da pretvorim stalazu sa knjigama u ormar. Velika je i otvorena, nema nikakvih vrata, pa sam mislio da razapnem neke carsave ili nesto slicno cisto da estetski bude malo finije a i da cuva stvari od prasine. Da li postoji neko bolje resenje od obicnog carsava i ima neko ideju kako da resim otvaranje/zatvaranje, mislio sam neke cicak trake da polepim na dnu a gore samo da ukucam ekserima.Knjige ostaju ili idu? .... Shiit has hit the fan!
goofs Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 Knjige privremeno idu da bi se oslobodilo mesta za stvari
Recommended Posts