namenski Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Ogroman razmak a tek prostor do plocica https://s17.postimg.org/6s3vhqzb3/WP_20161102_18_48_45_Pro.jpg Skroz kretenska terasa. Ono, jeste malo blesava :D Drvena lajsna na plocice, paralelno sa ogradom, njome uhvatis mrezu, fiksiras silikonom ako vec ne smes da busis, zategnes sa spoljasnje strane, uhvatis vezicama, gore takodje lajsna, silikon... Sta bre komplikujes
katamaran Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 (edited) Tako sam nesto i mislio. Samo verovatno necu silikon nego cu probusiti te cevke na strateskim mestima pa cvrsto vezati za stubove od ograde. Gore verovatno ni necu lajsne nego malo gusce sa vezicama. Edited November 2, 2016 by katamaran
slepa živana Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 kad povučem kanapče od vodokotlića, voda u šolji šikne tolkom snagom da poprska dasku a malo i oko šolje. jel ima nešto na kazančetu da se podešava? ili je problem u šolji, cevi?
katamaran Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 (edited) Trebalo bi da moze da se smanji nivo vode u kazancetu pa bi samim tim manje prskalo. edit: na plovku se podesava Не би било лоше да ми то зазидамо :misko: Vrlo rado :) Edited November 2, 2016 by katamaran
katamaran Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Nista. Baci pogled unutra pa uslikaj ako se ne snadjes.
Frank Pembleton Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Ima šraf za "štelovanje" visine plovka kad da prekine dovod... ....shit has hit the fan...
Ravanelli Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 (edited) imate li preporučite nekoga za krečenje? ne treba mi nešto super profesionalno, samo da rade pristojno. Edited November 4, 2016 by Ravanelli
Frank Pembleton Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 imate li preporučite nekoga za krečenje? ne treba mi nešto super profesionalno, samo da rade pristojno.To ne postoji. Ja imam da poručim nemoj samo poznanike...
vathra Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Синоћ сам чистио сливник испод судопере. Било је по 5мм масти и срања по зидовима, па сам морао да размонтирам све пластичне делове и да их почистим. Прво да са ножем одвојим крупније, па онда да поливам неком хемијом и очеткам. Било је занимљивих тренутака при одвајању, кад сам раздвојио два колена појавио се један комад талога пљунути мали осми путник. Да ли има неки савет како да се ово не ради сваких пар година?
JozoMujica Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 (edited) Nemoj da koristiš sudoperu. Ja nemam ta kolena već obično rebrasto crevo ispod sudopere i evo već 10 godina ništa tu nisam dirao... Edited November 6, 2016 by JozoMujica
vathra Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 (edited) Ja nemam ta kolena već obično rebrasto crevo ispod sudopere i evo već 10 godina ništa tu nisam dirao... Имам доле прикључак са преливног одвода, и од веш машине. А и сливник је већи, 10цм ширине. Морао би доста да буџим да би убацио ребрасто. Маст се иначе најмање скупила на сифону. Edited November 6, 2016 by vathra
kud u maglu Simoviću Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 prašak za veš mašinu sipaš u slivnik, preko toga sonu kiselinu(al polako) pustiš da odstoji posle nekog vremena ispereš vodom i malo džarneš onom gumom nikako soc od kafe u sudoperu i trudi se uvek da koristiš toplu vodu možeš i onom malom sajlom da prodžaraš jednom u pola godine, pa deterdžent i vrela voda
Recommended Posts