Frank Pembleton Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Pa to... ....shit has hit the fan...
katamaran Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Podno grejanje? sad ga i u prodavnice turaju...
Блок_64 Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 (edited) Kad pomenuste bojlere, zna li neko zasto u Srbiji nisu popularni i zasto nema da se nadju/tesko se nalaze takozvani horizontalni bojleri koji mogu da se kace i na plafon i koji ne zauzimaju mesto na zidu u kupatilima? Toga je svojevremeno bilo, ima i svuda u svetutm Имају их све продавнице и сви произвођачи.Додуше неки их не држе у продавници па наручиш али стигне за 24h. Edited September 22, 2016 by Блок_64
namenski Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Имају их све продавнице и сви произвођачи.Додуше неки их не држе у продавници па наручиш али стигне за 24h. Ma nisam neposredno zainteresovan, ali me zanima zasto, koji je razlog da se ne koriste masovnije: usteda je na prostoru itekakva, narocito u stanovima.
Блок_64 Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Ја верујем да доста људи и не зна да и они постоје.
radisa Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 A žene misle da je to ružno... Ja imam takav u jednom kupatilu, mislim da nije bila nijedna ženska osoba, koja nije prokmentarisala ružnoću bojlera koji je horizontalan... Ja sam u početku bio u WTF modu, posle sam se navikao... Probao sam i da dobijem odgovor, štta je to tako ružno, i bilo je uglavno nešto tipa, da izgleda skarabudženo i nenormnalno... A većinu kupatila žene imaju želju da uređuju, a muški idu linijom manjeg otpora...
namenski Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Stoji kao 1 od razloga, mada meni i dalje nejasno bas kao sto mi nije jasno i zasto ljudi koji sredjuju/grade kuce - stanovi na stranu - bojler ne smeste na tavan i do kupatila i ostalih mokrih cvorovatm ne dovedu vodu. Cenim da je trosak zanemarljiv, a dobici vise nego estetski.
Lezilebovich Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 A žene misle da je to ružno... Ja imam takav u jednom kupatilu, mislim da nije bila nijedna ženska osoba, koja nije prokmentarisala ružnoću bojlera koji je horizontalan... Ja sam u početku bio u WTF modu, posle sam se navikao... Probao sam i da dobijem odgovor, štta je to tako ružno, i bilo je uglavno nešto tipa, da izgleda skarabudženo i nenormnalno... A većinu kupatila žene imaju želju da uređuju, a muški idu linijom manjeg otpora... stvarno treba posebno objašnjenje što se ženama više sviđa veliki cilindrični oblik u vertikalnom nego u horizontalnom stanju ?
Bambula Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Ja još ne videh staru gradnju da ima već pripremljenu instalaciju za horiznotalni,uglavnom su sve instalacije izvedene nisko i jedino rešenje je vertikalni,nova gradnja je već drugačija priča tu ima izdvojenih slučajeva da ti ponude izbor,ili budu velikodušni pa ostave obe opcije.
pbg12345 Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Podno grejanje? sad ga i u prodavnice turaju... pa jbg, dobra stvar. prijatnije je kad toplo krece od stopala :) ne znam samo da li je skuplje grejanje na taj nacin i deluje mi da je prilicna zajebancija ako dodje do nekog kvara, odnosno ako neka od ovih cevki pukne, valja razvlajivati pod onda
Bambula Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Podno+kotao na pelet maksimalna uživanicja
Recommended Posts