Jump to content

Majstorski topik

Featured Replies

da

• Replies 8.7k
  • Views 725.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Pa to...

....shit has hit the fan...

Podno grejanje?

pod.jpg

sad ga i u prodavnice turaju...

Kad pomenuste bojlere, zna li neko zasto u Srbiji nisu popularni i zasto nema da se nadju/tesko se nalaze takozvani horizontalni bojleri koji mogu da se kace i na plafon i koji ne zauzimaju mesto na zidu u kupatilima?

Toga je svojevremeno bilo, ima i svuda u svetutm

Имају их све продавнице и сви произвођачи.Додуше неки их не држе у продавници па наручиш али стигне за 24h.

Edited by Блок_64

Имају их све продавнице и сви произвођачи.Додуше неки их не држе у продавници па наручиш али стигне за 24h.

Ma nisam neposredno zainteresovan, ali me zanima zasto, koji je razlog da se ne koriste masovnije: usteda je na prostoru itekakva, narocito u stanovima.

Ја верујем да доста људи и не зна да и они постоје.

A žene misle da je to ružno...

Ja imam takav u jednom kupatilu, mislim da nije bila nijedna ženska osoba, koja nije prokmentarisala ružnoću bojlera koji je horizontalan... Ja sam u početku bio u WTF modu, posle sam se navikao...

Probao sam i da dobijem odgovor, štta je to tako ružno, i bilo je uglavno nešto tipa, da izgleda skarabudženo i nenormnalno...

A većinu kupatila žene imaju želju da uređuju, a muški idu linijom manjeg otpora...

Stoji kao 1 od razloga, mada meni i dalje nejasno bas kao sto mi nije jasno i zasto ljudi koji sredjuju/grade kuce - stanovi na stranu - bojler ne smeste na tavan i do kupatila i ostalih mokrih cvorovatm ne dovedu vodu.

Cenim da je trosak zanemarljiv, a dobici vise nego estetski.

A žene misle da je to ružno...

Ja imam takav u jednom kupatilu, mislim da nije bila nijedna ženska osoba, koja nije prokmentarisala ružnoću bojlera koji je horizontalan... Ja sam u početku bio u WTF modu, posle sam se navikao...

Probao sam i da dobijem odgovor, štta je to tako ružno, i bilo je uglavno nešto tipa, da izgleda skarabudženo i nenormnalno...

A većinu kupatila žene imaju želju da uređuju, a muški idu linijom manjeg otpora...

stvarno treba posebno objašnjenje što se ženama više sviđa veliki cilindrični oblik u vertikalnom nego u horizontalnom stanju ?

:lolol:

Женска памет. :naughty:

Ja još ne videh staru gradnju da ima već pripremljenu instalaciju za horiznotalni,uglavnom su sve instalacije izvedene nisko i jedino rešenje je vertikalni,nova gradnja je već drugačija priča tu ima izdvojenih slučajeva da ti ponude izbor,ili budu velikodušni pa ostave obe opcije.

Podno grejanje?

pod.jpg

sad ga i u prodavnice turaju...

pa jbg, dobra stvar. prijatnije je kad toplo krece od stopala :)

ne znam samo da li je skuplje grejanje na taj nacin i deluje mi da je prilicna zajebancija ako dodje do nekog kvara, odnosno ako neka od ovih cevki pukne, valja razvlajivati pod onda

Podno+kotao na pelet maksimalna uživanicja  :fantom: