Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

Posted
Može li se u kućnoj radionosti (sam svoj majstor) plastificirati kada? Jednom već plastificirana (od strane neke firme). I gde bi se mogao pronaći materijal?
Mislim da ne moze , ja sam se raspitivao pre par godina i nije moglo tj. nije bilo hemije za to u prodaji.Moja zena je to sa majstorima uradila kod svojih i...grdno se zajebala!Sad to izgleda uzasno ljuspa se i sve tako...
  • Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted

koji je najlaksi nacin da skinem nalepnice sa novih proizvoda. u ovom slucaju case, ali i i za ostale povrsine me interesuje.

Posted

potopi casu u toplu vodu i pusti da odstoji :)

Posted

potopi čaše u toplu vodu. eventualne tragove lepka ostruži onim rapavim na sunđeru za pranje sudova.

Posted (edited)

hvala oboma, ali su mi problem upravo ti ostaci od lepka. nadala sam se da ima neka opcija u kojoj mogu da izbegnem to struganje.i sta raditi sa drugim povrsinama, recimo, drvetom - niti moze da se potapa, niti da se struze

Edited by Isis
Posted

detergent na spuzvu pa sve u toplu vodu pa polako dok se ne skine. Na drvetu prvo skines nalepnicu koliko moze, a onda spuzva i topla voda

Posted
hvala oboma, ali su mi problem upravo ti ostaci od lepka. nadala sam se da ima neka opcija u kojoj mogu da izbegnem to struganje.i sta raditi sa drugim povrsinama, recimo, drvetom - niti moze da se potapa, niti da se struze
aceton na faticu pa udri. za casu tojest, za drvo vidi kakvom je farbom farbano, da i nju ne uklonis.
Posted (edited)

aceton nikako na drvoedit: slicnom akcijom unistio radni sto :(

Edited by kud u maglu Simovicu
Posted

hehehe, za aceton znam da ne sme. naucila na tezi nacin :D

Posted

u zgradi imamo neki prastari interfon, u stanovima nisu slusalice, nego onako ko u fabrici, zvucnik sa dva dugmeta za otvaranje i satro pricanje sa onim koji zvoni (satro jer nikad nije radilo). izgleda da se moj zvucnik sjebo, pa se pitam jel bih mogla da promenim to u ove slusalice sama ili to iziskuje neku komplikovaniju akciju?

Posted
Jestivo ulje (narodski: zejtin).Natopiš ostatke lepka, pustiš nekoliko minuta da odstoji i onda obrišeš. Radilo sa svim vrstama nalepnica koje sam morao da uklonim.
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

jel neko koristio git?zanima me kakav je to materijal i kako raditi sa njim?i jel moze da se farba farbom za drvo?mislila sam da zatvorim neke pukotine na drvetu i popunim jos nestopa ne zanam jel to moze