Frank Pembleton Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Može li se u kućnoj radionosti (sam svoj majstor) plastificirati kada? Jednom već plastificirana (od strane neke firme). I gde bi se mogao pronaći materijal?Mislim da ne moze , ja sam se raspitivao pre par godina i nije moglo tj. nije bilo hemije za to u prodaji.Moja zena je to sa majstorima uradila kod svojih i...grdno se zajebala!Sad to izgleda uzasno ljuspa se i sve tako...
Isis Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 koji je najlaksi nacin da skinem nalepnice sa novih proizvoda. u ovom slucaju case, ali i i za ostale povrsine me interesuje.
kud u maglu Simoviću Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 potopi casu u toplu vodu i pusti da odstoji :)
mammy two shoes Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 potopi čaše u toplu vodu. eventualne tragove lepka ostruži onim rapavim na sunđeru za pranje sudova.
Isis Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 (edited) hvala oboma, ali su mi problem upravo ti ostaci od lepka. nadala sam se da ima neka opcija u kojoj mogu da izbegnem to struganje.i sta raditi sa drugim povrsinama, recimo, drvetom - niti moze da se potapa, niti da se struze Edited February 6, 2011 by Isis
kud u maglu Simoviću Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 detergent na spuzvu pa sve u toplu vodu pa polako dok se ne skine. Na drvetu prvo skines nalepnicu koliko moze, a onda spuzva i topla voda
ToniAdams Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 hvala oboma, ali su mi problem upravo ti ostaci od lepka. nadala sam se da ima neka opcija u kojoj mogu da izbegnem to struganje.i sta raditi sa drugim povrsinama, recimo, drvetom - niti moze da se potapa, niti da se struzeaceton na faticu pa udri. za casu tojest, za drvo vidi kakvom je farbom farbano, da i nju ne uklonis.
kud u maglu Simoviću Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 (edited) aceton nikako na drvoedit: slicnom akcijom unistio radni sto :( Edited February 6, 2011 by kud u maglu Simovicu
Isis Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 hehehe, za aceton znam da ne sme. naucila na tezi nacin :D
luba Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 u zgradi imamo neki prastari interfon, u stanovima nisu slusalice, nego onako ko u fabrici, zvucnik sa dva dugmeta za otvaranje i satro pricanje sa onim koji zvoni (satro jer nikad nije radilo). izgleda da se moj zvucnik sjebo, pa se pitam jel bih mogla da promenim to u ove slusalice sama ili to iziskuje neku komplikovaniju akciju?
JozoMujica Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 hvala oboma, ali su mi problem upravo ti ostaci od lepka. nadala sam se da ima neka opcija u kojoj mogu da izbegnem to struganje.i sta raditi sa drugim povrsinama, recimo, drvetom - niti moze da se potapa, niti da se struzeJestivo ulje (narodski: zejtin).Natopiš ostatke lepka, pustiš nekoliko minuta da odstoji i onda obrišeš. Radilo sa svim vrstama nalepnica koje sam morao da uklonim.
ivy Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 jel neko koristio git?zanima me kakav je to materijal i kako raditi sa njim?i jel moze da se farba farbom za drvo?mislila sam da zatvorim neke pukotine na drvetu i popunim jos nestopa ne zanam jel to moze
Recommended Posts