Barti66 Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Само ти друже реци где их чуваш . За квалитет немам речи,права је штета што их више нема.Осим ако не убедиш познаника (Марјана) да их опет увози. Можда их џовек и има у продавници а ми смо необавештени. Johnstone's....još par kutija u garaži,samo izvoli....:-)
sekretar Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Није то ништа чудно нити ново да кажем.Једноставно дешава се.Јесте да је се то код тебе релативно брзо појавило али ние да кажем редак случај. Немој се нервирати две руке беле боје требало би да покрију те флеке.Али гледај да одрадиш то полудисперзијом. Ако ти је за утеху мени су се појавиле у једном стану који тренутно радим флеке појавиле одмах чим се глет осушио иако је је зид гуљен.Некада уме да буде и до глета. Hvala, Блок_64 na savetima
Блок_64 Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Нема на чему друже.Јави када урадиш шта си урадио и какав је ефекат.
Аврам Гојић Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 (edited) majstori molim za savet pre nekog vremena sam za bagatelu kupio jako masivan gvozdeni čajnik. kada je stigao, shvatio sam zašto košta bagatelu, zato što je neupotrebljiv, osim kao dekoracija. premazan je valjda nekom farbom koja ispušta kancerogeni miris u vodu i dimi se u kontaktu sa vatrom. probao sam da to ispečem u rerni, da vidim da li je to nekakav spoljnji zaštitni sloj, ali ne vredi. da li postoji način da uklonim to čudo ili saniram na neki drugi način? kada bih doveo čajnik u red, to bi bio najbolji sud za kuvanje čaja u univerzumu. toliko je masivan da se hladna voda pri sipanju u vreo čajnik, sklonjen sa vatre, zagreje na oko 50 stepeni. Edited December 15, 2015 by Аврам Гојић
Frile Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Pade mi na pamet - da ga odneseš na peskiranje?
Frank Pembleton Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Definitivno peskarenje, e sad gde i kod koga, ko bi hteo da se bavi time nemam pojma...
Skyhighatrist Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 (edited) Miroslava Jovanovića 41, Mirijevo Teško može bliže Edited December 15, 2015 by Skyhighatrist
Блок_64 Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 majstori molim za savet pre nekog vremena sam za bagatelu kupio jako masivan gvozdeni čajnik. kada je stigao, shvatio sam zašto košta bagatelu, zato što je neupotrebljiv, osim kao dekoracija. premazan je valjda nekom farbom koja ispušta kancerogeni miris u vodu i dimi se u kontaktu sa vatrom. probao sam da to ispečem u rerni, da vidim da li je to nekakav spoljnji zaštitni sloj, ali ne vredi. da li postoji način da uklonim to čudo ili saniram na neki drugi način? kada bih doveo čajnik u red, to bi bio najbolji sud za kuvanje čaja u univerzumu. toliko je masivan da se hladna voda pri sipanju u vreo čajnik, sklonjen sa vatre, zagreje na oko 50 stepeni. Стару фарбу можеш да скинеш са овим чудом Трајаће свега неколико минута само обрати пажњу приликом коришћења јер прави температуру од 600 степени. Или овим
yabadaba Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Moze verovatno i onim cetkama sto se montiraju na brusilicu ili busilicu. Nesto na ovu temu http://www.alatiimasine.com/proizvodi/zicane-cetke-i-case-za-ciscenje/ ja sam time cistio neke stolice i skidalo je lepo do metala.
Аврам Гојић Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 (edited) treba skinuti i iznutra :( Hvala! Pitacu ovog Mirijevca koji peskira moze li se to obaviti. A ova Skid boja obecava, to bi mozda moglo da zavrsi posao. Edited December 15, 2015 by Аврам Гојић
Skyhighatrist Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Cijenim da je Skid otrovčina samo takva, ne bi se baš igrao da mažem čajnik njime
Frank Pembleton Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Cijenim da je Skid otrovčina samo takva, ne bi se baš igrao da mažem čajnik njime To hteo i ja da napisem.Taj skid je otrov samo takav...Mada ko zna da li oni sto peskare gruvaju neku hemiju uz pesak.Nemam pojma.Zajebano je to unutrasnje podrucje, ipak ces da pijes odatle...
Блок_64 Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Чуј отровно. Отровно је да отровније не може бити . С обзиром на све чињенице биће најбоље да тај чајник стоји само као украс.
Аврам Гојић Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 vidim i ja da je tako :( pitacu ovog sto peskira, za svaki slucaj
Recommended Posts