Jump to content

Majstorski topik

Featured Replies

treba napraviti i ekonomsku računicu isplativosti, odnosno isplatili se toliko ulagati u stan koji verovatno neće postići cenu u narednih x godina... ulaganje u stan tj. renoviranje je baš baš "stavka"

tipa, ako je stan od 90 kvadrata sada 80k i ako se u njega "spuca" 20k - za koliko se taj stan može prodati? sigurno ne za 100k-110k al verovatno za 85k- 90k...

To ako kupuješ stan za preprodaju, a ne da u njemu živiš sa porodicom narednih 20+ godina...

Pa ne isplati se sredjivati stan za preprodaju, barem ne u obimu o kojem ovde pricamo.

Sve ovo je sredjivanje stanova u kojima ce stanovati oni koji ih sredjuju...

treba napraviti i ekonomsku računicu isplativosti, odnosno isplatili se toliko ulagati u stan koji verovatno neće postići cenu u narednih x godina... ulaganje u stan tj. renoviranje je baš baš "stavka"

tipa, ako je stan od 90 kvadrata sada 80k i ako se u njega "spuca" 20k - za koliko se taj stan može prodati? sigurno ne za 100k-110k al verovatno za 85k- 90k...

Извини што сам само овај део поста цитирао,али ако хоћеш да продајеш стан онда га нашминкај да изгледа добро,по мени нема сврхе спуцати у стан огромне паре да би га неком продао ко наредних пет година минимум неће морати ништа да ради.На пример зашто би улагао у нову столарију ако стара може да се доведе у ред.А онда тако редом корак по корак можеш да направиш мању цифру за улагање а да имаш добар резултат.

Што се изолације тиче једина права је спољна.Наравно да и унутрашња има својих добрих особина али да не ширимо тему.

Симовићу хвала на лепим речима и похвалама,искрено драго ми је да си задовољан како је испало,јер су ми зидови чак и на слици лоше изгледали.

Edited by Блок_64

E to za izolaciju cu tek da vam dosadjujem jednog dana ;)

onako, usput, staklena vuna ne postoji više od dve decenije

btw, singer, daj neke zahteve, ugrubo

jao rođeni baš je obimno, ne bih da te davim sa nečim što je samo razmatranje i daleko od realizacije...

hvala :)

ok, np

Treba mi kontakt majstora koji bi izvršio procenu troškova nekih radova, uglavnom vezano za tavan i hidroizolaciju.

Мики пријатељу ти си краљ.

Па којих радова на тавану друже,може да буде да ти је потребан и електричар а можда и гиспсар.

Питам да би знао од кога број да ти пошаљем.

Nije za mene, imam zadatak da nabavim broj  :). U vezi struje nije sigurno, toliko znam.

Edited by miki.bg

Koliko otprilike kosta da se zameni jedan prozor 160X150? Sad je metalni, koji je na izmaku, a hocu PVC da stavim. Imate li koga pouzdanog? Zahvalan :)

Koliko otprilike kosta da se zameni jedan prozor 160X150? Sad je metalni, koji je na izmaku, a hocu PVC da stavim. Imate li koga pouzdanog? Zahvalan :)

meni su ovi radili, cenu za tu površinu ne znam.

alwin.rs

gledam prospekt neke firme. kže, petokomorni profil, 160 x 140, razne varijante: 15500, 18900, 17200, 18900

Jel to meni odgovor za prozore? :)

Hvala Kumse!