Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

Posted

treba napraviti i ekonomsku računicu isplativosti, odnosno isplatili se toliko ulagati u stan koji verovatno neće postići cenu u narednih x godina... ulaganje u stan tj. renoviranje je baš baš "stavka"

tipa, ako je stan od 90 kvadrata sada 80k i ako se u njega "spuca" 20k - za koliko se taj stan može prodati? sigurno ne za 100k-110k al verovatno za 85k- 90k...

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted

To ako kupuješ stan za preprodaju, a ne da u njemu živiš sa porodicom narednih 20+ godina...

Posted

Pa ne isplati se sredjivati stan za preprodaju, barem ne u obimu o kojem ovde pricamo.

Sve ovo je sredjivanje stanova u kojima ce stanovati oni koji ih sredjuju...

Posted (edited)

treba napraviti i ekonomsku računicu isplativosti, odnosno isplatili se toliko ulagati u stan koji verovatno neće postići cenu u narednih x godina... ulaganje u stan tj. renoviranje je baš baš "stavka"

tipa, ako je stan od 90 kvadrata sada 80k i ako se u njega "spuca" 20k - za koliko se taj stan može prodati? sigurno ne za 100k-110k al verovatno za 85k- 90k...

Извини што сам само овај део поста цитирао,али ако хоћеш да продајеш стан онда га нашминкај да изгледа добро,по мени нема сврхе спуцати у стан огромне паре да би га неком продао ко наредних пет година минимум неће морати ништа да ради.На пример зашто би улагао у нову столарију ако стара може да се доведе у ред.А онда тако редом корак по корак можеш да направиш мању цифру за улагање а да имаш добар резултат.

Што се изолације тиче једина права је спољна.Наравно да и унутрашња има својих добрих особина али да не ширимо тему.

Симовићу хвала на лепим речима и похвалама,искрено драго ми је да си задовољан како је испало,јер су ми зидови чак и на слици лоше изгледали.

Edited by Блок_64
Posted

E to za izolaciju cu tek da vam dosadjujem jednog dana ;)

Posted

onako, usput, staklena vuna ne postoji više od dve decenije

btw, singer, daj neke zahteve, ugrubo

Posted

jao rođeni baš je obimno, ne bih da te davim sa nečim što je samo razmatranje i daleko od realizacije...

hvala :)

Posted

Treba mi kontakt majstora koji bi izvršio procenu troškova nekih radova, uglavnom vezano za tavan i hidroizolaciju.

Posted

Мики пријатељу ти си краљ.

Па којих радова на тавану друже,може да буде да ти је потребан и електричар а можда и гиспсар.

Питам да би знао од кога број да ти пошаљем.

Posted (edited)

Nije za mene, imam zadatak da nabavim broj  :). U vezi struje nije sigurno, toliko znam.

Edited by miki.bg
Posted

Koliko otprilike kosta da se zameni jedan prozor 160X150? Sad je metalni, koji je na izmaku, a hocu PVC da stavim. Imate li koga pouzdanog? Zahvalan :)

Posted

Koliko otprilike kosta da se zameni jedan prozor 160X150? Sad je metalni, koji je na izmaku, a hocu PVC da stavim. Imate li koga pouzdanog? Zahvalan :)

meni su ovi radili, cenu za tu površinu ne znam.

alwin.rs

Posted

gledam prospekt neke firme. kže, petokomorni profil, 160 x 140, razne varijante: 15500, 18900, 17200, 18900

Posted

Jel to meni odgovor za prozore? :)

Hvala Kumse!