Skyhighatrist Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Imaš ih sa već postavljenom duplo lepljivom trakom, ili možeš sam da je staviš, što radi ako je zid fin, ravan, ne otpada malter sa njega i sl. Ako ti nije prometno tu gde ti je kanalica, i niko je neće kačiti nogom u prolazu, usisivačem itd, onda ovo može da završi posao. Viđao sam da ih ljudi lepe i toplom plastikom, naročito kraće komade, kao u tvom slučaju. Međutim, posle milion kilometara kanalica, mogu samo da kažem da nema ništa bez tiplova i šrafova, te lepljene se na kraju obično ipak razlepe...
garcia Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 sraf je jedno od najvecih ljuckih dostignuca. oni tupani iz ferarija su jednom pomislili da spojlere mogu da zalepe za auto umesto da ga zasrafe... et voila:
Аврам Гојић Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 ima dva dela, nosac i poklopac. nosac srafis u zid, busenje, tiple, nosac, sraf... zajebi, neka vise kablovi.
Skyhighatrist Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 zajebi, neka vise kablovi. Stvarno bre, lako se plašiš Za komad kanalice, ovo ti završava posao samo tako.
kud u maglu Simoviću Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 A kako ide sa zidnim lampama ako bih htela da ih stavim (dva komada) iznad kreveta u spavaćoj sobi? Je l moraju da imaju struju tu u toj rupi gde se ubacuju ili mogu da ih utaknem u power outlet koji se nalazi dole bliže podu? bolje je da imaju struju u zidu. mislim, nije bolje, no bolje(lepše) izgleda. ne vucaraju se kablovi po zidovima, a i taj donji šteker uvek možeš da iskoristiš za punjač(e) za mobilni, tablet, lap top, eventualno budilnik... ukoliko se rešiš da štemuješ zid za te lampe računaj i na komplet krečenje tog zida
Frank Pembleton Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Stvarno bre, lako se plašiš Za komad kanalice, ovo ti završava posao samo tako. E da potvrdim, ja zalepio kanalice i neonku u kuhinji.Doduse ona u kuhinji nije ona klasicna nego manja laksa sto ide u uticnicu.Opet mogu ladno da se okesam o nju....
MayDay Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 bolje je da imaju struju u zidu. mislim, nije bolje, no bolje(lepše) izgleda. ne vucaraju se kablovi po zidovima, a i taj donji šteker uvek možeš da iskoristiš za punjač(e) za mobilni, tablet, lap top, eventualno budilnik... ukoliko se rešiš da štemuješ zid za te lampe računaj i na komplet krečenje tog zida Ne štemujem ništa. Betonski je zid i ja sam ga pre deset dana sveže ogletovala, ošmirglala i ofarbala. Nije bio plan da idu te zidne lampe, nego da kupim neke podne od domaćih ljudi koji rade dizajn i proizvodnju lampi da ih malo podržim, ali sam naletela na dve božanstvene zidne lampe. Ima i matching luster. Baš me briga, neka vise ti kablovi, nije moja spavaća soba hotelska soba, pa da sve mora da bude pod konac.
Блок_64 Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 (edited) Stvarno bre, lako se plašiš Za komad kanalice, ovo ti završava posao samo tako. Овај је много бољи Мада и дупло лепљива трака завршава посао а мања је мука. Edited October 30, 2015 by Блок_64
Аврам Гојић Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 (edited) gde se uopste kupuju kanalice i duplo lepljive trake? upravo sam uspeo da bez povreda i bez pomoci starijih montiram zglobni nosac za TV, ponosan sam na sebe. jel postoje kanalice za uglove? Edited October 30, 2015 by Грешни Василије
vathra Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 upravo sam uspeo da bez povreda i bez pomoci starijih montiram zglobni nosac za TV, ponosan sam na sebe. Е, лако је сад то монтирати кад ТВ-и имају 3 кила...
maheem Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 upravo sam uspeo da bez povreda i bez pomoci starijih montiram zglobni nosac za TV, ponosan sam na sebe. obožavam taj osećaj @mau: ostavi kabal, možeš ga ukrasiti nečim daj slike lampi :)
Skyhighatrist Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 gde se uopste kupuju kanalice i duplo lepljive trake jel postoje kanalice za uglove? Cimni Netiks. Ima samolepljive kanalice, ima uglovi, ima sve.
Barti66 Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Duplo lep trake po prodavnicama boja i lakova,a kanalice po radnjama sa elektromaterijalom.I jedne i druge se mogu naći u Merkuru ali msm da su tamo najskuplje.
Recommended Posts