wall Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 ok, ok, naradio sam se toga i u prošlom veku pa malo zezuckam :D Zajebavaš pošten sam svoj majstor ljude a?
kud u maglu Simoviću Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 (edited) ovako meni ovaj extra. mislim da će biti nešto slično-_- http://pinterest.com/pin/A7I1RwAQQIUHdC8pzl0AAAA/ Edited August 16, 2015 by kud u maglu Simoviću
wall Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Slično lepo, ovo kao da mu ostalo materijala od poda pa da nešto napravi... Nije mi to površina za klopu.
wall Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Meni da će se mrve zavlačiti u te spojeve i neće se moći lepo čistiti :D
halloween Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Osvetljenje deluje lepo na fotki, u praksi nepraktično i iritirajuće. Simo dodaj mi so... dangr, ljulj, krc, ustani i uzmi ga sam, ti ušata nakazo.
kud u maglu Simoviću Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 (edited) uhvatili ste se za varijabilne detalje. visina stola, i visina lampi. što je sto viši manja je mogućnost udaranja glavom od luster. moj će biti nešto viši, taman za barske stolice. i mislim da neće biti ovog plafonskog dela. inače hvala morgani za pinterest edit luster je dojajan. mala površina za mogući udarac, kad već glavu ne mogu da smanjim. i da sad sam nešto dumao. što je niži manja je mogućnost da se klepi glavom. takođe kad je u pitanju barska stolica, prilikom silaska sa iste, glava ide dole, a ne kao kod klasične stolice, gde ide ka gore. nadam se da me razumete Edited August 16, 2015 by kud u maglu Simoviću
wall Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Ja bih i ovaj deo što ide uz zid završio na visini koja je ista kao ovog drugog dela.
Frank Pembleton Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Ja bih ipak voleo "zidani". Koliko bi ovaj što spomenuste koštao? poslato sa WC šolje by BVK
kud u maglu Simoviću Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Ja bih i ovaj deo što ide uz zid završio na visini koja je ista kao ovog drugog dela.to je generalna ideja, da izviri iz elemenataovo je samo opcija koja mi se dopala savet kad se pravi šank, prvo se kupe stolice, pa se po njihovoj visini određuje visina table
namenski Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 i kolko mu to dođe? Tesko ovako i odavde, cenim da bi max 300 evroa bilo tu negde, zavisi od kamena. Problem je sto vecina ljudi - ne popujem, govorim iz nekog iskustva - na sank u pocetku i dok planira gleda samo kao na mesto za brzo jedenje, stolice, visina, lep izgled, dizajn, taj rad. Sank je idealna radna povrsina i povrsina za odlaganje dok se radi po kuhinji: na ovim na slikama prikazanim nece ga majci niko nalupati meso, onako bas krvnicki, razviti testo, spustiti i rasporedjivati vecu kucnu nabavku... Dimenzionisanje pre svega, visina narocito, ostale dimenzije koliko se moze i koliko ima mesta.
Mimix Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Ja sam svojevremeno pravio sank u svojoj momackoj gajbi, visina bese 120cm, duzina isto toliko, a sirina 55... Bio sam probio zid izmedju sobe I kuhinje, napravio metalne nosace I na njih stavio onu debelu ivericu koja se koristi kao radna ploca u kuhinji, nije bio bas veliki,ali sam bio ogranicen prostorom... Taj sank je vrlo brzo postao centralno mesto u kuci, mnogo je zgodan za razne namene I desavanja, od dorucka do partija pokera... Imao je dobro podeseno svetlo iznad, a mana je bila to sto nisam napravio neki oslonac za noge (stopala), pa su precke na barskim stolicama bili jedino mesto oslonca, a praksa je pokazala da je bolje ako postoji mogucnost da se kolena malo isprave s'vremena na vreme...
Recommended Posts