wall Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Da ne bude da se samo zajebavam. Zavisi od čega. Ytong blokovi, neka ploča i to ne bi smelo biti skupo.
ordi Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 to je dobra cena, ja računala da bez 400 eur ne može da prođe
halloween Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 (edited) Sto me danas izmrcvarise majstori za klimu, kako li bih tek prosla da ih ne poznajem ne smem ni da zamislim. A ni njima nije bilo lako, zamalo se nisu potukli. Saldo- preglomaznu klimu 18-ku zamenila za pasovanu 12-ku uz besplatnu ugradnju. Pici ko luda, ubaceno kondenz crevo u oluk, iskoriscena uticnica projektovana za klimu. Macak prezadovoljan, busenje zida je bio najmanji problem 5 min kao kroz sir(cigla), te se nije traumirao u WC-u. Majstori ga castili jer su izbusili 2 rupe na zidu i montirali grebalicu na zid. Na kraju su prilikom izlaska zaboravili kutiju sa alatom i neku pumpu kojom su pridrzavali ulazna vrata od zgrade dok su iznosili svoje stvari. Zovu posle 2 sata, ocajni sve kosta oko 600 evra. Srecom imamo video nadzor, pa je sve stajalo gde su ostavili. Edited August 16, 2015 by halloween
namenski Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 to je dobra cena, ja računala da bez 400 eur ne može da prođe Provereno, taze: nista iverica, osim ako nije bas kratkorocno, covek je u pravu za Ytong ploce, plocice sa strane, gore ploca neki kamen, nikako mermer.
wall Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 kakav sad itong?? :DBlokovi dole za postolje, gore ploča.Video, super izgleda, lako za rad i nije skupo.
mire Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 ok, ok, naradio sam se toga i u prošlom veku pa malo zezuckam :D
ordi Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Provereno, taze: nista iverica, osim ako nije bas kratkorocno, covek je u pravu za Ytong ploce, plocice sa strane, gore ploca neki kamen, nikako mermer. i kolko mu to dođe?
Recommended Posts