katamaran Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Nikad cuo za njih al hvala na upozorenju :) Ovo mi je zvucalo izuzetno obecavajuce al oni ne rade dijagnostiku vec samo prodaju opremu. Zlu ne trebalo cimnucu ih opet da mi preporuce nekog kom su prodali opremu http://www.pecs.rs/vodovodni-sistemi/index.html
Frank Pembleton Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Rastošnica inače hara po NBG, gde god se okrenem njihove cisterne "govnjare". Verovatno su uboli tender... poslato sa WC šolje by BVK
Блок_64 Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Јесу,раде ваљда за инфостан,али радове изводе ужасно лоше. Баш лоше искуство са њима.
kud u maglu Simoviću Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 jel menjao neko sobna vrata, trebaju mi kakve preporuke danke :)
Frank Pembleton Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 jel menjao neko sobna vrata, trebaju mi kakve preporuke danke :) Nisam, slabo ovde po blokovima ima stolara, ja hteo od kuhinje.Ima neki ovde u bloku kažu, ali nikako da odem...
maheem Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 ima li neko iskustvo sa akrilnim bojama za zidove? jesu li zidovi sa njima super easy za pranje/odrzavanje? je l moze po njima da se pise flomasterima i posle jednostavno obrise?
Sestre Bronte Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 sve zavisi, mnogi pišu akrilna, a unutra nema akrilata a to pisanje pa brisanje, to eventualno sa teflonskim, znači, potraži na trulom zapadu, ovde mogu samo da te oderu i uvale ti ogledalce za indijance
maheem Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 ok, hvala. pretpostavio sam da je to dobar teren za prevare :D
Блок_64 Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 ima li neko iskustvo sa akrilnim bojama za zidove? jesu li zidovi sa njima super easy za pranje/odrzavanje? je l moze po njima da se pise flomasterima i posle jednostavno obrise? Како мислиш да са зида једноставно обришеш фломастер ?Сигуран сам сам да ти зид у стану не служи за писање. Квалитет зависи само од једне ствари,колико си спреман да даш пара за њу.Наравно има и лоших боја код нас на тржишту али има и стварно одличних акрилних боја код нас.
Sestre Bronte Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Како мислиш да са зида једноставно обришеш фломастер ?Сигуран сам сам да ти зид у стану не служи за писање. Postoje boje koje služe baš za tu namenu.
Frile Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Umesto da čisti i kreči, moj kum je svojim klincima, kad su bili mali, dozvolio pisanje po zidu i zid je bio išaran par godina dok su bojice i flomasteri bili zanimljiva igračka. Ja ne bih imao srca da tako nešto posle prekrečim.
ljuttko Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 jel menjao neko sobna vrata, trebaju mi kakve preporuke danke :) Pridružijem se pitanju, pri tome bih htela neka lagana harmonika vrata ili klizna. Malecka sobica i klasična vrata bi mi uzela mnogo prostora i stajala ko šifonjer na sred sobe. Plus ima li neko preporuku za majstora za rešetke na prozoru ( a da ne moram da krivično sagrešim i dobijem zatvorske htela bih neke jeftine i jednostavne . Trebaju mi i garnišle drvene al to ću drugi put da pitam -_-
Skyhighatrist Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Umesto da čisti i kreči, moj kum je svojim klincima, kad su bili mali, dozvolio pisanje po zidu i zid je bio išaran par godina dok su bojice i flomasteri bili zanimljiva igračka. I kod mene je bila ta varijanta...
Recommended Posts