July 23, 20159 yr na onoj fakturi koju si mi dao ima i stavka zidarska obrada stolarije, jel to to il ima još nekih zidarskih radova
July 23, 20159 yr Da.Ali da se ne iznenadiš, nemaju svi svoje majstore, jer dosta mušterija ima ideju da im to ne treba, a firmama se ne isplati da drže ljude na plati ako ih ne koriste stalno... Poslato sa WC šolje by BVK
July 23, 20159 yr na onoj fakturi koju si mi dao ima i stavka zidarska obrada stolarije, jel to to il ima još nekih zidarskih radova Kod majstora ne postoji to je to. Uvek ima još nešto.
July 23, 20159 yr Kod majstora ne postoji to je to. Uvek ima još nešto. i kod auto mehaničara. odvojila od ustiju 8k, račun ispostavljen na 12 :(
July 23, 20159 yr pa dobro, verovatno je to ankerisanje, purpenisanje i malterisanje sledi moler Ovde je bilo malterisanje, stirodurisanje ;) zatvaranje rupa itd, gletovanje...
July 23, 20159 yr pa kraće nego, recimo, učvršćivanje ramova prozora purpenom, ili oblaganje, evo ti izraza, špaletni ekspandiranim polistirenom :D
July 23, 20159 yr pa kraće nego, recimo, učvršćivanje ramova prozora purpenom, ili oblaganje, evo ti izraza, špaletni ekspandiranim polistirenom :D ja to ne mogu ni da procitam....
July 23, 20159 yr pa kraće nego, recimo, učvršćivanje ramova prozora purpenom, ili oblaganje, evo ti izraza, špaletni ekspandiranim polistirenom :D Ma znam. Ovo purpenisanje sam skapirao, ali stirodurisanje nisam imao pojma.
July 27, 20159 yr Imam problem sa vratima tus kabine.Izgleda da se nakupio kamenac u kanalima gde klize tockici, pa sad skoro da nece ni da klize vrata. Cime da tretiram te kanale da probam da malo poboljsam to?