Tale Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 (edited) Ne, nisi me razumeo. Premalo detalja je bilo za bilo kakvu procenu, a dao sam cifru koja bi bila gornja granica. Edited July 8, 2015 by Tale
morgana Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 sve sto sam cula je super, mislila sam da ti radovi kostaju dosta vise posto nemam pojma kako se mijenja kabl prasinu cemo da prezivimo. sad samo da razmislim ima li smisla ulaziti u radove po ovoj vrelini ili da cekam kraj septembra. hvala svima :)
Paul Gompitz Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Ima li neko preporuku za majstora za farbanje stolarije u Beogradu?
mire Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Ima li neko preporuku za majstora za farbanje stolarije u Beogradu?najgrđi posao u završnim radovima ako samo prefarbavaš, najbolje da se sam zabaviš, a ako hoćeš ozbiljno pretumbavanje, bolje se skrpi pa stavi novu
darling Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 crkla mi neonka. dal cu umeti da je promenim sama? treba da je skinem (to zamisljam da je samo da se cimne levo desno i povuce?!), odnesem u elektro radnju, kupim istu i vratim. citam po netu da treba da promenim i starter?! jel se on skine s neonkom? i tako.. kad mi je prosli put dolazio majstor, dobila sam porciju ko vam je ovo radio gospodjo, umesto dve bele, zavrsila sam sa jednom zutom i jednom belom neonkom, dolazio je tri puta!, jer bi neonka prestajala da radi posle par sati, i kao bonus demonstraciju turetovog sindroma uzivo. sve sam to platila. ne svidja mi se da prolazim kroz istu proceduru. dakle, dal ja to mogu sama, i ako da, pliz, uputite me u par recenica kako to najbolje da uradim.
yabadaba Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Mozes. Poklopac neonke se skida na svakoj razlicito, to moras da vidis sama. Sijalica se skida tako sto se uvrne oko svoje najduze ose za 90 stepeni, i izvuce napolje. Isto tako i starter (plasticno okruglo velicine pola palca). tako se i vraća. Jednostano je koliko i zamena obične sijalice. Ja sam uvek kupovao i menjao i jedno i drugo mada verovatno postoji pravilo kada se sta menja.
Recommended Posts