kud u maglu Simoviću Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 to je u nekom potrncijal futuru, ali svakako ću ti se obratiti. ne samo sa pitanjima oko dekotexa. :)
Sestre Bronte Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 dekoteks može da se skida pa ponovo da se stavlja, drugim rečima potpuno je neotporan na spoljne uslove, vodu, ali ne samo vodu nego i vlagu, bilo koja kondenzacija bi ga polako ofucavala, najkraće rečeno
frit Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 trazio neka cupkala i eto cudni su putevi bozji http://youtu.be/JPtQ4K-evBo
Alphons Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Ima neko dobrog stolara, hoću da pravim malo neobičniju biblioteku. Neobičniju, ali relativno laku za pravljenje.
katamaran Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Zanimljivo bas me zanima koliko upotrebljivo u praksi
Skyhighatrist Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 pa napravi je sam :D Svestan sam svojih mogućnosti :D Ne, zbilja, izmeriš, nacrtaš, odeš kod nekog od tisuću ovih što seku pločaste materijale na meru, malo se konsultuješ sa njima, oni ti sve iseku, izbuše rupe za šarke i/ili tiplove, iskantuju ti šta treba, posle samo sklopiš... Pravio sam gomilu nameštaja tako, skroz je izvodljivo, bez da si majstor Bob...
Аврам Гојић Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Ima neko dobrog stolara, hoću da pravim malo neobičniju biblioteku. Neobičniju, ali relativno laku za pravljenje. meni su momci pravili ovakve biblioteke
svashtabezneshto Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Zašto ti jelka visi sa plafona? (Nije da kritikujem, sviđa mi se, samo me zanima ima li razloga nekog posebnog ili si želeo novogodišnjem kičeraju dati umetničku, konceptualnu, notu?)
Аврам Гојић Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Zašto ti jelka visi sa plafona? (Nije da kritikujem, sviđa mi se, samo me zanima ima li razloga nekog posebnog ili si želeo novogodišnjem kičeraju dati umetničku, konceptualnu, notu?) Pet macaka. Ovo je jedini nacin da imam jelku.
gospa buba Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 (edited) Ne, zbilja, izmeriš, nacrtaš, odeš kod nekog od tisuću ovih što seku pločaste materijale na meru, malo se konsultuješ sa njima, oni ti sve iseku, izbuše rupe za šarke i/ili tiplove, iskantuju ti šta treba, posle samo sklopiš... Pravio sam gomilu nameštaja tako, skroz je izvodljivo, bez da si majstor Bob... +1 to sam chak i ja uradila. tj ja vragolan i moj deda treba malo mislenja oko rachuna, ali nije ni to panika. mislim da sam na (sigrno preko) 100 komada dasaka koje su doterali omashila dve, a i to nije bio skandal da se prebudzi ^_^ Edited May 11, 2015 by gospa buba
JozoMujica Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Zanimljivo bas me zanima koliko upotrebljivo u praksi Potpuno, samo se obično umesto novčića koristi vrh šrafcigera pošto je često pri ruci u sličnim situacijama.
Recommended Posts