Haralampije Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Kakva jagma za zaštitnim staklima, u radnji neveruju Jel to priprema za petak ili stvarno varis?
Čutura Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Jel to priprema za petak ili stvarno varis? i jedno i drugo
Frank Pembleton Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Da javim da je operacija "Leteci pacovi" (valjda) uspesno obavljena.Nasao sam stirodur 5 i to sa onim falcovima, sto je bio plus.Tacno je to keglo na taj profil ograde.Uglavio ga nista lepio nisam...Videcemo... Nego , bas me zaintrigirao taj stirodur pre svega zbog tvrdoce... Cak sad razmisljam da na jednom mestu gde sam mislio ispod kuhinjskog prozora na terasi gde sam mislio da stavim podprozorsku dasku sad iskrojim od stirodura da ne jurim onu plasticnu. E sad zanima me cime bih mogao ivice da malo zaoblim jel nekom smirglom ili...
Блок_64 Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 (edited) Обрати пажњу где га постављаш јер стиродур није паропропусан па да ти се негде не ствара кондез. Знам да постоји нож за ситропор вероватно ће ти он помоћи у обарању углова али мислим да ће те коштати пуно а нећеш имати прилике често да га користиш.Углавном ти ножеви за стиропор раде на топлоту,тешко да то можеш да урадиш неким другим ножем а да се не примети. Edited March 20, 2015 by Блок_64
Frank Pembleton Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Hvala na savetu.Za ovo što sam napisao ta nepropusnost je nebitna.A taj specijalizovani noz mi se ne isplati da kupujem za ono što mi treba.Lakse mi je da ga malo po malo grebuckam dok ne zaoblim ???? Poslato sa WC šolje by BVK
Блок_64 Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 (edited) Нема на чему.Пробај мало да загереш неки стари нож приликом обликовања тј гребуцкања.Мислим вероватно ћеш купити више него што ти треба па се играј мало са оним делом који ти је вишак. Edited March 20, 2015 by Блок_64
kiki Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Napokon sam danas kupila lepak. Nisu imali ona dva, pa sam kupila Henkelov Moment, piše i EN 204/D2. Kupila sam i šmirglu koja je koštala polovinu lepka . Dao mi malo više čovek. Uglavnom, lepak je 200 dindži za 250 g. Treba da se drži pričvršćeno 20 minuta, pa sam odlučila da stavim neko ćebe, legnem, uzmem knjigu i nogama pritiskam. Jbg, nemam stegu.
Sestre Bronte Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Operacija uspešno obavljena - deluje čvrsto. ključna reč
kiki Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 (edited) Pazi, ruku će sigurno da izdrži. E sad, ako je ponovo napadnem nogom . A kao za inat, stalno je nešto otvorena, poluotvorena... A nije mi toliko žao nje, koliko toga što sam ćopala 5 dana nakon udarca. Edited March 25, 2015 by kiki
Блок_64 Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Vezi kanap, ili strunu 5-10 cm iznad mesta gde slecu i resices problem. Izgleda da su golubovi opremljeni uredjajima za bezbedno sletanje koji moze da detektuje cak i kanap. Тека сада видех ово о голубовима.Манице шиљака и осталих глупости.Постоји трака за растеривање голубова.Мислим да кошта око 600 динара.
svashtabezneshto Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Koja traka? Kakva traka? Ubiše mi golubovi ovo malo terase što imam. :)
Frank Pembleton Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Тека сада видех ово о голубовима.Манице шиљака и осталих глупости.Постоји трака за растеривање голубова.Мислим да кошта око 600 динара.Ona lepljiva što ih kao nervira kad slete?Ajd daj link...
Recommended Posts