vathra Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Френк, имаш да купиш и оне шиљке - метално постоље са танким жицама дужине 10цм, тако да птице не могу да слете. Раде посао за све површине, и не виде се из далека. Видео сам их у Снајперу у Призренској, можда има и другде.
vathra Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Jel bi bilo veliko zezanje burgijom za metal probusiti rupu u metalnoj zardinjeri debeloj par milimetara? Ако је мања рупа (нпр. до 6мм) и ако имаш среће није. Од бургије ћеш после морати да се вероватно опростиш.
Frank Pembleton Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 (edited) Френк, имаш да купиш и оне шиљке - метално постоље са танким жицама дужине 10цм, тако да птице не могу да слете. Раде посао за све површине, и не виде се из далека. Видео сам их у Снајперу у Призренској, можда има и другде. To sam razmišljao da uglavim i da ti šiljci taman popune, ali mi ovo nekako lakše zatvorim i ćao...Za siljke bojim se da bi se pacovi batrgali dok shvate da nema tu mesta. Edited March 17, 2015 by Frank Pembleton
katamaran Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Ако је мања рупа (нпр. до 6мм) и ако имаш среће није. Од бургије ћеш после морати да се вероватно опростиш. Treba mi da probusim da otice voda da bi bila funkcionalna zardinjera. Srecom bar malo otice jer je negde rdja pojela dno. Al bilo bi bolje da otice vise.
Блок_64 Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 (edited) Све зависи какву бургију купиш. Ако купиш руко бургију онда немој да бринеш колико ћеш рупа моћи да пробушиш са њом.Веруј ми да је то једна од најбољих бургија на свету. Све ово остало код нас бош,скил и тако та срања су из Кине. Edited March 18, 2015 by Блок_64
Uskebasi Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 To sam razmišljao da uglavim i da ti šiljci taman popune, ali mi ovo nekako lakše zatvorim i ćao...Za siljke bojim se da bi se pacovi batrgali dok shvate da nema tu mesta. Vezi kanap, ili strunu 5-10 cm iznad mesta gde slecu i resices problem. Izgleda da su golubovi opremljeni uredjajima za bezbedno sletanje koji moze da detektuje cak i kanap.
Tale Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 (edited) http://www.kupujemprodajem.com/Zastitno-staklo-maske-za-varenje-10671753-oglas.htm http://www.wobyhaus.co.rs/proizvod_detaljno.aspx?item=0106073 Edited March 18, 2015 by Tale
Аврам Гојић Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Kakva jagma za zaštitnim staklima, u radnji neveruju
katamaran Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Све зависи какву бургију купиш. Ако купиш руко бургију онда немој да бринеш колико ћеш рупа моћи да пробушиш са њом.Веруј ми да је то једна од најбољих бургија на свету. Све ово остало код нас бош,скил и тако та срања су из Кине. Hvala puno. Probusicu ga nekako.
Блок_64 Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Нема на чему,веруј ми њихова бургија не може да се пореди ни са једном другом.Ако ти треба на зајам слободно реци.
Recommended Posts