Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

Posted

"ako nešto znaš, nikad ne raspravljaj o tome"

ovako treba. nije problem napisati šta se zna ako neko pita, a ko neće da veruje , na volju mu

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted

i to što kažeš

moja greška, pardon

Posted

inače, da sam na kapetanovom mestu, zalepio bih ploče, bandažirao iz jedne ruke "uniflotom", kupio neku sitnozrnastu fasadu u boji (1- 1.5mm), navukao je, što će reći gotov posao za jedno popodne

lepo izgleda, nije preskupo, izdržljivo što se tiče održavanja i to bi bilo to

Posted

e, fala Rođeni, čekam malo lepše vreme pa ću da počnem prvo da sređujem haos unutra, pa da jurim te ploče

Posted (edited)

.

Edited by rođeni
Posted

Presvlačenje i "osvežavanje" nameštaja, jednostavnih fotelja.

Radi li to ko sa foruma ili ima nekog povoljnog majstora?

Slične ovim:

4.jpg

Posted

To onaj 70's dizajn meni to super.

A majstora nemam, imao jednog zajebo me ali koliko vidim zatvorio je, tako da ne moram da upozoravam...

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Na mojim postoje još 3 vertikalne letvice između rukonaslona i ove donje potpore.

Užasno su jednostavne i udobne, ali im treba osvežavanje.

Posted

Не знам да ли се разумемо - мислио сам изнутра. Можда плоче? Она је иначе укопана у кућу, па нема спољних проблема, то је све готово. унутра је све опремљено осим несређених зидова, они ме нервирају

mašinski malter je idealan, nađeš neku firmu koja prodaje emikalije i uzmeš uzorak metil celuloze, obećaš da ćeš da kupiš milione tona ako prođe probe

dodaš 0,3% na masu običnog maltera i dobro umešaš, naneseš u tankom sloju

ako se polakome ovi što dadnu celulozu pa te nagovore da uzmeš i uzorak emulzionog praha, onda možeš još tanje da izvedeš poduhvat

mesec dana kasnije omalaš sve i to e to

Posted

Koji je najbolji lepak za drvo? Razvalila sam fioku pa moram da je sastavim. Sa prednje strane fioke ima one valjkaste izbočine, a na na stranici gde su ručke rupe u koje to valjkasto ulazi. Mada sam malo razvalila i onu ploču koja je sa strane, ali mi je bitno da ovo uđe jedno u drugo i tu i ostane pa će i taj razvaljeni deo da se uklopi.

Posted (edited)

Henkel Express '5 minuta', vrlo je jak i brzo suši :)

Nije preveliko pakovanje tako da je odličan da se ima za neke takve hitne intervencije.

Ps. Valjkaste izbočine se zovu 'tiplovi' ako ti zatreba u radnji da pomeneš ;)

Edited by akibono
Posted

Meni su tiplovi ono plastično što ulazi u zid :).

Drže li farbare taj lepak ili ga ima možda po Maksijima i slično? Pretpostavljam da ta vrsta lepka postoji za razne materijale pa treba da naglasim da je za drvo?