February 17, 201510 yr Ja imam sličan ovom, i taj wireless fazon vredi svaku paru... Ovaj košta manje od 1500 kinti, ja sam svoj platio oko 1200 jesenas u Woby House-u u V. Stepe. uuu nisam znala da ima i vajerles..kuulll..
February 18, 201510 yr Који јак лепак препоручујете за стакло и метал? На дну стаклене посуде миксера се налази метални носач сечива, пречника око 2цм, са ребрастим дном. Пробао сам са суперлепком у гелу и са силиконским лепком, у оба случаја се откачило после које недеље. Dve stvari za razmisljanje: Jel to bilo "uliveno u plastiku" i predmet je konstantnih vibracija? Jel bi taj lepak dolazio u dodir sa hranom?
February 18, 201510 yr Dve stvari za razmisljanje: Jel to bilo "uliveno u plastiku" i predmet je konstantnih vibracija? Jel bi taj lepak dolazio u dodir sa hranom? Дно је стаклено и практично равно. На њега се лепи метални носач величине новчића. Има вибрација колико хоћеш, а приде и температуре од 50-80C. Вишак лепка сам састругао, тако да остане само између два предмета.
February 18, 201510 yr Који јак лепак препоручујете за стакло и метал? Dvokomponentni epoksi, kao što reče Reaktor...
March 1, 201510 yr Pitanje za Mireta i sve koji se osecaju kao on: imam garazu koja je neomalterisana sa prilicno uredno i ravno zidanim blokovima. Sta mi je bolje direktno gletovanje ili malterisanje ili nesto trece samo vizuelno da bude lepse i cistije ne mnogo samo da ne deluje nezavrseno
March 1, 201510 yr Treba mi lepak da zalepim gumu na gumu.E sad to mesto će posle biti izloženo vodi, što toploj što hladnoj, tako da pitam jel postoji neki specijalni lepak?Ili da uzmem bilo koji? Poslato sa WC šolje by BVK
March 1, 201510 yr Не знам да ли се разумемо - мислио сам изнутра. Можда плоче? Она је иначе укопана у кућу, па нема спољних проблема, то је све готово. унутра је све опремљено осим несређених зидова, они ме нервирају
March 1, 201510 yr Да,гипсане плоче су ти одлично решење ако нећеш да малтеришеш и глетујеш,али маш доста зезања са профилима.Мој ти је савет узми осб плоче и њих ушафи на зид типловима и ето решења.
March 1, 201510 yr Pitanje za Mireta i sve koji se osecaju kao on: imam garazu koja je neomalterisana sa prilicno uredno i ravno zidanim blokovima. Sta mi je bolje direktno gletovanje ili malterisanje ili nesto trece samo vizuelno da bude lepse i cistije ne mnogo samo da ne deluje nezavrseno tankoslojni mašinski malter. ako je majstor vešt, ne mora ni da se gletuje. samo krečenje.
March 1, 201510 yr unutra možeš sam zalepiti ploče, upravo se bakćem s tim pa bandažiranje, glet i kreč a tankoslojni malter, kojim đokom da navuče? ;) Edited March 1, 201510 yr by rođeni
March 1, 201510 yr Treba mi lepak da zalepim gumu na gumu.E sad to mesto će posle biti izloženo vodi, što toploj što hladnoj, tako da pitam jel postoji neki specijalni lepak?Ili da uzmem bilo koji? Poslato sa WC šolje by BVK Ja sam djon na patikama za bajk zalepio dvokomponentnim epoksijem (bison) Jeste skuplji al odlican lepak.
March 1, 201510 yr lepo mene savetovao jedan poznavalac foruma "ako nešto znaš, nikad ne piši o tome" mudro napuštam ovu temu, permanentno