mire Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 ne slažem se sa predpred postom lepo je to elektomatematički, ali postoje još neki elementi za obračunavanje, prvenstveno dužina kabla, a malo i zamor materijala
salerokada Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Jel' ima neko preporuku za čišćenje klime? Prethodni majstor je radio do prošle godine ali sada je prešao na neki drugi posao pa ne može da stigne da mi uradi. On je naplaćivao 2.000 din, poželjno je da novi ne bude skuplji.
wall Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Otvori poklopac, skini prednje filtere, operi ih. Isprskaj unutrašnjost asepsolom. Izdašno. Vrati filtere. Pusti klimu da radi. Kupi za 2000 din šta voliš.
salerokada Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 To je sve? Nema nekakvog većeg čišćenja, produvavanja i sl?
Frank Pembleton Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 kad smo vec kod klime....grrrr Bili majstori u subotu namestili sve uradili...Medjutim danas vidim crtu na zidu , ono curka voda iz unutrasnje jedinice.Pu jebem ti sve.Sad moram da zovem ove da dodju da vide sta je to.Zanimljivo da se to pojavilo kad sam ugasio klimu
frit Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 (edited) FP curenje u unutrašnjoj mi se javilo kada je crevo bilo savijeno i voda nije mogla da izlazi SK nedavno čistio klimu skinuo poklopac, filtere, masku(dva zavrtnja) i oprao pod tušem mislim da može i donji deo da se skine ali je kod mene malo komplikovano bilo asepsolom, krpom i četkicom za zube čistio klimu do fana sam došao kad sam skinuo usmerivače vazduha (mnogo je lakše ako donji deo može da se skine) fan prsako asepsolom, okretao i brisao poziciju ležaja fana samo prskao asepsolom pustio klimu da radi, stao ispred nje i pokupio svu prljavštinu telom inače me fan zezao i na grejanju nije hteo da počne sa radom i zato sam startao postupak Edited June 15, 2014 by fritifrut
Frank Pembleton Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Pa verovatno da je taj odvod ali ipak cu zvati da oni to otvore i nadju...
wall Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 To je sve? Nema nekakvog većeg čišćenja, produvavanja i sl? Ma ne. Žestoko čišćenje traže klime koje rade u prostorijama gde ima puno prašine, duvanskog dima... Za kućne koje se uglavnom povremeno uključe sasvim je dovoljno dezinfikovati asepsolom tako da prođe kroz ceo "sistem" i fizički oprati filtere.
Frank Pembleton Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Pa verovatno da je taj odvod ali ipak cu zvati da oni to otvore i nadju...Ere ali sad treba navatati majstore da ponovo dođu! Prave se ludi. Što mi najgore moraju oni jer su kao ovlašćen SAMSUNG servis! Jbm ti i majstore i sve ako ja moram prema njima da planiram! Послато тетејцем
расејан Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Ere ali sad treba navatati majstore da ponovo dođu! Prave se ludi. Što mi najgore moraju oni jer su kao ovlašćen SAMSUNG servis! Jbm ti i majstore i sve ako ja moram prema njima da planiram! То "овлашћен" није исто што и "једини овлашћен". То само значи да Самсунгов заступник признаје у гаранцију оно што они ураде. Можда има и других исто тако овлашћених.
Frank Pembleton Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 То "овлашћен" није исто што и "једини овлашћен". То само значи да Самсунгов заступник признаје у гаранцију оно што они ураде. Можда има и других исто тако овлашћених.Ma da dala mi ova iz Samsunga 3 firme. Послато тетејцем
Frank Pembleton Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 neki ključorezac na nbgd?Ima sigurno negde po blokovima procenjuje. Ja znam za onog kod st merkatora kućica na početku prolaza al to ti je daleko. Послато тетејцем
Recommended Posts